Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Igralni plošček Microsoft Xbox Wireless...

Igralni plošček Microsoft Xbox Wireless Controller Robot

Microsoft
IGP356
odprema čez 1-2 dni
69,00 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

Xbox Pulse Robot Brezžični krmilnik

Dvignite svojo igro

Doživite posodobljeno zasnovo brezžičnega krmilnika Xbox, ki ima oblikovane površine in izpopolnjeno geometrijo za večje udobje med igranjem. Ostanite na cilju s teksturiranim oprijemom in hibridno D-blazinico. Preprosto zajemite in delite vsebino z namenskim gumbom za skupno rabo. Hitro seznanjanje, predvajanje in preklapljanje med napravami, vključno z Xbox Series X | S, Xbox One, Windows 10 PC, iOS in Android.

Namenski gumb za skupno rabo - z novim gumbom za skupno rabo brez težav zajemite in delite vsebino, na primer posnetke zaslona, ​​posnetke in drugo.

Ostanite na cilju - ostanite na cilju z novo hibridno D-blazinico, teksturiranim oprijemom na sprožilcih, odbijačih in ohišju.

Preklapljanje med napravami - enostavno seznanjanje in preklapljanje med napravami, vključno z Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Windows 10 PC, iOS in Android.

Združljivost - vključuje Xbox Wireless in tehnologijo Bluetooth® za brezžično igranje iger na konzoli, osebnem računalniku, mobilnem telefonu in tabličnem računalniku. Priključite vse združljive slušalke s 3,5-milimetrskim priključkom za stereo slušalke.

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!