Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Stol Sharkoon SKILLER SGS20, blago črno siv

Stol Sharkoon SKILLER SGS20, blago črno siv

SHARKOON
IGP353
odprema čez 1-2 dni
271,50 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

SHARKOON SKILLER SGS20 Fabric nagib/višina blago črno-siv gaming stol

Sharkoon cenovno ugoden stol s posebno velikim sedežem in visoko kakovostjo. Njegovo udobno oblazinjenje vam omogoča večurno sedenje brez prekinitve. Z razbremenitvijo pritiska na hrbtenico vzglavnik in ledvene blazine podpirajo hrbet in vrat ter tako spodbujajo zdravo držo pri sedenju. Robusten okvir in plinski dvižni bat class-4 vedno zagotavljata stabilno držo.

Športno oblikovana tkanina
V klasični prevleki iz tkanine SKILLER SGS20 navduši s svojim športnim, elegantnim dizajnom, kontrastnimi šivi in barvnimi poudarki na naslonjalu in sedežu. Igralni stol je tudi zračen, tako da lahko na njem sedite ure in ure brez prekinitev, tudi v vročih poletnih dneh.

Veliko prostora
55 cm široko sedišče ponuja dovolj prostora tudi za velike ljudi, ki se želijo udobno namestiti na igralnem stolu.

Ergonomsko oblikovano
Višino sedišča SKILLER SGS20 je mogoče enostavno prilagoditi, da vedno omogoči popoln položaj sedenja. V nekaj preprostih korakih je mogoče nastaviti tudi višino in smer naslonov za roke. Lahko jih tudi premikamo naprej in nazaj. Stol je zato mogoče kadarkoli prilagoditi individualnim zahtevam. Vzglavnik in ledvene blazine podpirajo hrbtenico tako, da razbremenijo pritisk pri dolgotrajnem sedenju. To spodbuja pravilno držo in uč inkovito preprečuje bolečine v vratu in hrbtu.

Idealno za sprostitev
Poleg vgrajenega nagibnega mehanizma je mogoče naslonjalo tudi nagniti do 160 stopinj. Skupaj te funkcije omogočajo sprostitev med odmorom.

Nosilnost do 120 kilogramov
Zahvaljujoč stabilni konstrukciji jeklenega okvirja in plinskemu batu class-4, stol zanesljivo prenese težo do 120 kg. Primeren je tudi za uporabnike do višine 185 cm.

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!