Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Stol Songmics OBN37BKV2

Stol Songmics OBN37BKV2

SONGMICS
IGP348
odprema čez 1-2 dni
89,80 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

SONGMICS pisarniški stol, pisarniški stol, mrežasti vrtljivi, ergonomski računalniški stol, ledvena podpora, nihajoči, sedež 53 cm, zložljivi nasloni za roke, črn OBN37BK

Odkrijte popolno udobje in funkcionalnost v našem ergonomskem pisarniškem stolu! Njegovo naslonjalo v obliki črke S nežno objame vaš hrbet, medtem ko nastavljiva oblazinjena ledvena opora zagotavlja optimalno podporo, kar zmanjšuje utrujenost tudi po dolgem delovnem dnevu.

S prilagodljivo višino sedeža in ledvene opore ter zložljivimi nasloni za roke se prilagodi vašim individualnim potrebam. Inovativna funkcija vrtenja (90°-105°) omogoča sprostitev, ne da bi zapustili stol.

Sedež je oblikovan z 6 cm debelo kakovostno peno, ki zagotavlja ravnotežje med udobjem in podporo. Mehka 53 cm široka sedežna blazina blaži pritisk, medtem ko kakovostna dihajoča tkanina omogoča udobno sedenje v vseh letnih časih.

Vaša varnost je naša prednostna naloga. Stol je bil testiran in prenese obremenitev do 120 kg. Plinska jeklenka je prestala strog 120.000-kratni varnostni preskus pri SGS, zagotavljajoč brezskrbno uporabo. Podlaga pa je prestala zahteven preskus statičnega tlaka pri impresivni teži 1 136 kg.

Zavorna funkcija na kolescih zagotavlja stabilnost med dvigovanjem, medtem ko se ob sedenju samodejno odklenejo, kar omogoča nemoteno premikanje po prostoru. Koleščki so bili preizkušeni v več kot 100.000 cikličnih preskusih, zagotavljajoč trpežnost in varnost. Dovolite, da naš ergonomski pisarniški stol postane nepogrešljiv del vaše delovne rutine!

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!