Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Volan Thrustmaster FERRARI 488 GT3 WHEEL ADD-ON

Volan Thrustmaster FERRARI 488 GT3 WHEEL ADD-ON

Thrustmaster
IGP327
odprema čez 1-2 dni
246,90 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

Začutite novo raven zmogljivosti in realizma s volanom Ferrari 488 GT3. Ta izdelek, rezultat sodelovanja med Thrustmaster in Ferrari, je popolna 1:1 replika volana najuspešnejšega dirkalnika Prancing Horse, Ferrari 488 GT3, ki se ponaša z več kot 500 zmagami na tekmovanjih.

S posebej za tekmovanja zasnovano osrednjo čelno ploščo, prevlečeno z ogljikovimi vlakni, in skupnim premerom 31 cm nudi volan optimalno strukturo za izjemno zmogljivost. Odkrijte pravo moč vaše dirkaške volanske osnove in hkrati uživajte v visoki stopnji dirkaških podrobnosti ter natančnosti, ki vam jih omogočata, da obvladate vsak zavoj.

Ostanite povsem potopljeni v središče dirke in brez težav prilagodite nastavitve, tudi med prehitevanjem drugih avtomobilov, s pomočjo priročnih 11 akcijskih gumbov, D-pada in 4 kodirnikov, ki so vsi zvesti originalnim gumbom na volanu. Zahvaljujoč dvema sistemoma hitrega sproščanja nove generacije je dodatek za volane Ferrari 488 GT3 združljiv brez potrebe po adapterju s vsemi sedanji in prihodnji osnovami za dirkalne volane Thrustmaster.

Ta volan, ki ga je Ferrari uradno licenciral, je združljiv z osebnimi računalniki (Windows 10, 11), PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S in Xbox One. S tem volanom boste doživeli resnično dirkaško izkušnjo, ki bo prevzela tako začetnike kot izkušene dirkače.

Lastnosti:

  • Ferrari 488 GT3 - najuspešnejši Ferrarijev avtomobil z več kot 500 zmagami v prvenstvu GT in vzdržljivostnih dirkah

  • Vključena sta dva sistema za hitro snemanje za izvirno združljivost (brez adapterja) z vsemi sedanjimi in prihodnjimi podstavki za dirkalne volane Thrustmaster, ki delujejo s snemljivimi volani

  • Osrednja čelna plošča z oblogo iz ogljikovih vlaken za optimizirano težo in natančen, zmogljiv povratni odziv sile

  • 4 indikatorji LED za dirkaške informacije in število vrtljajev, z načinom GT ali enosedežnim načinom, ki se prilagaja hitrosti motorja različnih vozil

  • Nastavljive kovinske prestavne ročice (4 prilagodljivi položaji) z magnetnimi senzorji

  • 11 akcijskih gumbov, 2 vrtljiva kodirnika in 2 kodirnika za palec za sprotno spreminjanje nastavitev med dirkanjem

  • Volanski obroč je združljiv z osebnimi računalniki (Windows 10, 11), PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One
  • Replika volana z uradno licenco podjetja Ferrari
Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!