Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Volan Thrustmaster TM OPEN WHEEL ADD ON WW...

Volan Thrustmaster TM OPEN WHEEL ADD ON WW DODATEK ZA VOLAN

Thrustmaster
IGP108
odprema čez 1-2 dni
154,50 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

Potopite se v svet visokooktanskih virtualnih dirk z volanom Thrustmaster Open Wheel podjetja Thrustmaster. Ta 11-palčni volan iz aluminijastega okvirja je opremljen z »antilopnimi« ročaji, optimiziranimi za daljše igralne seje in izboljšanimi povratnimi informacijami o sili. Dve kovinski prestavni ročici, šest akcijskih gumbov, D-podloga in vrtljivo izbirno stikalo vam omogočajo več konfiguracij, kar vam omogoča natančno nastavitev izkušnje na Xbox One, PlayStation 4 in osebnih računalnikih s sistemom Windows 7 ali novejšim.

Ta volan je združljiv z vsemi dirkalnimi volani Thrustmaster T-serije, TS-XW Racer Parco P310 Competition Mod, T-GT, T300 RS GT Edition, TX Racing Wheel Leather Edition, T300 Ferrari Integral Racing Wheel Alcantara Edition in T300RS volanom in pedalom kompleti in LED-zaslon BT, ki se prodajajo ločeno.

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!