Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

USB-C Hub Baseus (WKQX030302) bel

USB-C Hub Baseus (WKQX030302) bel

BASEUS
AD198
odprema čez 1-2 dni
16,00 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 
USB HUB, ki doda 4 usb 3.2 vhode z hitrostjo 5 Gbps.

 

Baseus Lite Series multifunkcijski HUB 4v1 USB - 4x USB 3.2 gen 1 25 cm. 

Nenehna miniaturizacija elektronske opreme je razlog, da imajo številni sodobni računalniki, zlasti prenosni računalniki in delovne postaje All-in-One, le 1 ali 2 USB priključka.

 

Majhnost je seveda nesporna prednost sedanjih računalnikov, včasih pa je lahko tudi vzrok za manjše nevšečnosti. Te težave se začnejo, ko morate na primer priključiti dodaten tiskalnik, tipkovnico ali miško.

 

Ali lahko kaj storite v tej situaciji? Seveda posezite po Baseus HUB. Z njegovo pomočjo lahko en sam USB priključek vašega računalnika spremenite v 4 dodatne priključke!

 

Odločite se zdaj in izkoristite vse funkcije, ki jih ponuja ta HUB 4v1!

 

Specifikacija:

Material: aluminijeva zlitina

Priključki: 4 x USB 3.2 gen 1 (ženski) - 5 Gbps

Dolžina kabla: 25 cm

 

Najpomembnejše lastnosti:

4 vgrajena vrata, ki razširijo zmogljivosti vašega prenosnika ali računalnika

Kompaktna velikost.

Deluje v standardu Plug & Play, gonilnikov ni treba namestiti.

 

 

HUB svojim uporabnikom ponuja 4 priključke: 4 USB vtiče

 

 

4 priključki USB 3.2 gen 1 rešujejo problem premajhnega števila vhodov v napravi in ​​omogočajo prenos podatkov do 5 Gbps. Z njihovo pomočjo lahko uporabljate dodatne pripomočke, kot so zunanji trdi diski, miške, tipkovnice, tiskalniki, pogoni in še mnogo več.

 

Združljiv z mnogimi operacijskimi sistemi

Ne glede na to, na katerem sistemu delate, bo HUB deloval z njim takoj po povezavi. Način Plug & Play zagotavlja, da dodatni gonilniki niso potrebni. Pripravljen je takoj iz škatle in enostaven za uporabo.

 

Kovinsko ohišje

Celotna elektronika, ki krmili adapter, je skrita v elegantnem aluminijastem ohišju. HUB izgleda odlično, njegov videz pa takoj pove, da gre za profesionalno opremo višjega cenovnega razreda. Zaradi svoje majhnosti se popolnoma prilega drugim napravam. Prilega se kamor koli in je enostaven za prenašanje. Aluminijasto ohišje je odporno na rjo in razbarvanje. Celotna naprava je prestala vrsto varnostnih testov, nadzorni sistemi pa skrbno upravljajo pretok podatkov in energije.

 

Vgrajena varnost

Vsa vrata upravljajo individualni nadzorni sistemi. Zaznavajo parametre priključene naprave in prilagajajo napajanje svojim potrebam. Adapter jih med drugim ščiti pred kratkim stikom, pregrevanjem, prenapolnjenostjo in popolno izpraznitvijo.

 

 Paket vsebuje:
1x USB HUB 4v1, 1x navodila



Teža neto v kg: 0.0300
Teža bruto v kg: 0.0400
Garancija v mesecih: 12

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!