Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Grafična kartica Asus RX7900 XTX...

Grafična kartica Asus RX7900 XTX (90YV0IG0-M0NA00), 24GB GDDR6

Asus
VGA040
odprema čez 1-2 dni
1.257,10 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

ASUS TUF Radeon RX 7900 XTX 24GB GDDR6 (90YV0IG0-M0NA00) OC gaming grafična kartica

Nadgrajena osna tehnologija
Večje in boljše. Ventilatorji osne tehnologije se vrtijo na dvojnih krogljičnih ležajih in so bili povečani za poganjanje 14% več zraka skozi grafično kartico, kar zniža temperaturo, zvok in omogoči boljšo zmogljivost.

Dobro vzdrževana oblika
Dva zunanja ventilatorja se vrtita v obratni smeri urnega kazalca za zmanjšanje turbolence. Način ustavljanja vseh ventilatorjev, ko temperatura pade pod 55°C in ko je poraba nizka, omogoča odpraviti nepotreben zvok.

Odporni kondenzatorji
Vrsta kondenzatorjev ocenjenih na 20,000 ur delovanja pri vsaj 105°C prenašajo višje temperature ter toleranco valovanja napajalnega vodila grafične kartice. S tem poveča odpornost življenjske dobe kartice pod težjimi pogoji.

Kovinsko okostje
Visoko-kvalitetno ohišje in aluminijasta zadnja plošča preprečita upogibanje PCB in vsebujeta velike zračnike za nadaljno razpršitev toplote.

Auto-ekstremna tehnologija
Auto-ekstremna tehnologija je avtomatiziran proizvodni proces, ki zastavlja nove standarde v industriji, z omogočanjem vsem komponentom varjenje v enem prehodu. To zmanjša termalno obremenitev komponentov in se izogne uporabi š kodljivim čistilnih kemikalijam, kar prispeva k manjšem okoljskem vplivu, manjši porabi električne energije v proizvodnji in boljši zanesljivosti produkta.

AURA SYNC
Aura-kompatibilna ARGB osvetljitev prilagojena za prikazovanje velikega razpona estetskih in funkcijskih efektov ter se tudi sinhronizira z drugimi ASUS komponenti za uravnovešeno osvetljevanje.

*** Ste pripravljeni na novo veliko pustolovščino, kot je Avatar: Meje Pandore? Spremenite svojo igralno izkušnjo in zaščitite zahodno mejo Paandore v igri Avatar. ***

Več o tem na >>> Ste pripravljeni na novo veliko pustolovšč ino, kot je Avatar: Meje Pandore? (pcplus.si)

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!