Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Kamera GoPRO Hero 11 Black Edition, 27MP 5,3K60...

Kamera GoPRO Hero 11 Black Edition, 27MP 5,3K60 + 27K240 + Endurance baterija + 32GB SD kartica

GoPro
CAM177
odprema čez 1-2 dni
483,70 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 
Svetovno najbolj vsestranska akcijska kamera - GoPro hero 11 Black

Revolucionarni senzor
Zmogljivo novo slikovno tipalo HERO11 Black zagotavlja najširše vidno polje kadarkoli na fotoaparatu HERO. To vam daje izjemno veliko platno za vaše ustvarjalnost z zajemom več neba in obzorja v vsakem posnetku. Preprosto uporabite GoPro Aplikacijo Quik za povečavo, obrezovanje posnetkov, prilagajanje razmerja stranic in še več, pri čemer ohranite bogate teksture in ostrino vaših posnetkov.


Robustna in vodotesna do 10 metrov
Popolnoma vodotesna in močnejša kot kdaj koli prej, profesionalna kamera HERO11 Black je dovolj vsestranska za vsako pustolovščino. Njena robustna kakovost izdelave lahko prenese marsikaj in še vedno nadaljuje s posnetkom, ne glede na to, ali rijete po blatu, snegu ali vodi (do 10 mestrov globine). Trpežen pokrov objektiva, odporen na praske, dodaja še večjo zaščito in po potrebi omogoča preprosto zamenjavo.

Prednji + hrbtni zaslon na dotik
Priprava vaših posnetkov za vlogging in selfije je boljše kot kadarkoli prej! Zdaj z visokokakovostnim sprednjim LCD zaslonom, z bolj gladko hitrostjo sličic in jasnimi podrobnostmi. Live streaming s HERO11 Black izgleda bolje kot kadarkoli prej, funkcije spletne kamere pa so preproste in brezhibne.

Fotografije z visoko ločljivostjo + videoposnetki z visoko hitrostjo sličic

Najboljša action camera GoPro kamera doslej. Neverjetne fotografije z 27MP in ločljivostjo videa 5.3K pri 60 sličicah na sekundo

Vgrajeno pritrjevanje
Za pritrjevanje vašega najbljušega GoPro nosilca ne potrebujete več ločenega okvirja. Odpnite zložljive nogice, pritrdite kamero in že ste pripravljeni na naslednjo avanturo.

Zmogljiva baterija
Porabite več časa za fotografiranje in manj časa za menjavo baterij. 1720mAh baterija ima toliko moči, da vas kamera tudi na mrazu ne pusti na cedilu.

HyperSmooth 5.0
Doživi svilnato gladkost posnetkov z najbolj napredno GoPro stabilizacijo doslej. HyperSmooth 5.0 omogoča uravnavanje horizonta in prinaša izboljšanje v vseh nastavitvah.


TimeWarp 3.0
Posnemite navdihujoče pohitrene posnetke v srcu dogajanja, kadarkoli in kjerkoli. TimeWarp 3.0 zgosti čas in ujame trenutke kot ga zna samo GoPro. Speed Ramp omogoča enostavno preklapljanje med konvencionalnim in timewarp snemanjem.
Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!