Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Likalnik za lase Dreame Glamour

Likalnik za lase Dreame Glamour

DREAME
GA506
odprema čez 1-2 dni
140,70 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 
  • Brezžični likalnik za lase z dodatno prožnostjo. Stilsko si uredite lase brez skrbi za vtičnico. Lahek in prenosen dizajn, popoln za vsako domače in poslovno potovanje.
  • Vgrajen oddajnik ustvarja negativne ione, ščiti lase in preprečuje kodranje. Turmalinska plošča zmanjša poškodbe las in minimizira vlečenje, zaradi česar so vaši lasje videti zdravi in sijoči.
  • Z likalnikom za lase Dreame lahko ustvarite različne frizure. Nastavite temperaturo (165°C, 185°C in 210°C). Izberite popolno temperaturo za vsako vrsto in strukturo las.
  • Likalnik za lase Dreame hitro in enakomerno porazdeli toploto po laseh in jih zaščiti med oblikovanjem. Preizkusite novo frizuro takoj, saj se naprava segreje le v 30 sekundah.
  • Močna litijeva baterija zdrži 25 minut pri 165°C. Z neprekinjenim delovanjem vaša razkošna pričeska traja do 8 ur. Preizkusite učinkovit način ravnanja las s polno napolnjenostjo.
Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!