Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Brezžična dostopna točka TP-Link Deco BE65 (3pack)

Brezžična dostopna točka TP-Link Deco BE65 (3pack)

TP-Link
WFA115
odprema čez 1-2 dni
1.099,10 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 
  • TP-LINK Deco BE65 (3-pack) BE9300 Tri-Band 2,5Gb Wi-Fi7 Mesh brezžični usmerjevalnik router / dostopna točka

    Tripasovni WiFi 9214 Mb/s - 5760Mb/s (6 GHz) + 2880 Mb/s (5 GHz) +574 Mb/s (2,4 GHz).
  • Žične povezave 2,5 Gbps - 4x 2,5 Gbps vrata zagotavljajo največjo prilagodljivost in povečano hitrost.
  • Kombinirana brezžična in žična povratna povezava - povezuje brezžično in žično povratno povezavo z vsako enoto hkrati, da izboljša splošno prepustnost in zmanjša zakasnitev.
  • Multi-Link Operation (MLO) - istočasno pošiljanje in prejemanje podatkov prek različnih pasov in kanalov za povečanje prepustnosti, zmanjšanje zakasnitve in izboljšanje zanesljivosti.
  • Kanali 320 MHz - podvojite pasovno širino in omogočite veliko več hkratnih prenosov pri najhitrejših možnih hitrostih.
  • Deluje na 6 GHz frekvenčnem pasu - Zmanjša zastoje, kar zagotavlja robustne povezave visoke hitrosti.
  • TP-Link HomeShield - Zagotavlja celovito zaščito omrežja, robusten starševski nadzor in varnost IoT v realnem času.
  • Univerzalna združljivost - nazaj združljiv z vsemi generacijami WiFi in deluje s katerim koli ponudnikom internetnih storitev (ISP) in modemom.

WiFi 7, WiFi kot še nikoli prej
Prispel je WiFi 7 z zmogljivostjo, ki preprečuje zastoje ? ponuja pospešeno prepustnost, nižjo zakasnitev, močnejše preprečevanje motenj in večjo učinkovitost. Pridružite se ligi profesionalcev in izkusite izjemno zmogljivost WiFi naslednje generacije:
3,6x hitrejši kot Mesh -  4x nižja latenca  -  večja zmogljivost

Izjemno hitra žična zmogljivost 2,5 Gb/s
4x 2,5 Gbps vrata povečajo domače internetne hitrosti z do 2,5x žično hitrostjo običajnih gigabitnih ethernetnih vrat. Zaradi dodatnih vrat USB 3.0 je Deco BE65 idealna rešitev za zaščito vašega domač ega omrežja v prihodnosti. Povežite svoje najljubše žične naprave z Deco BE65 in bodite navdušeni.

Končni backhaul: močnejši in bolj prilagodljiv
S TP-LINK lastno razvito tehnologijo lahko Deco BE65 poveže brezžično in žično povratno povezavo z vsako enoto hkrati. Še več, z najnovejšo tehnologijo WiFi 7 MLO se hitrost pretoka združevanja brezžične in žične kombinirane povratne povezave poveča. Na ta način močno izboljša splošno prepustnost in zmanjša zakasnitev ter zagotavlja širšo pokritost s stabilnejšimi in zanesljivejšimi povezavami.

Pametna varnost za pametno življenje
HomeShield ponuja vrsto vgrajenih storitev, ki celovito ščitijo vse vaše naprave z različnimi funkcijami, ko ste doma ali na poti. S sistemom HomeShield varnejše internetne izkušnje prinašajo več sreče v vaše pametno življenje.

Brezšivna mreža, ki jo poganja AI - Nemoteno pretakanje med premikanjem med sobami
Deco Mesh tvori enotno omrežje z enim imenom omrežja. Z vgrajeno tehnologijo AI-Roaming ustvarja idealno rešitev WiFi s svojimi naprednimi algoritmi in samoučenjem. Sprehodite se skozi svoj dom in uživajte v brezhibnem  brskanju pri najhitrejših možnih hitrostih.

Enostaven. A močan.
Nastavite in upravljajte svoje omrežje kadarkoli in kjer koli v prijazni aplikaciji TP-Link Deco. V samo treh preprostih korakih je lahko vaš celoten dom prekrit z močnim in zanesljivim WiFi.

  1. POVEŽITE z modemom in vklopite oba.
  2. PRENESITE in zaženite aplikacijo Deco.
  3. KONFIGURIRAJTE tako, da sledite navodilom v aplikaciji.

Enostavno upravljanje
Upravljajte svoj WiFi doma ali zunaj v aplikaciji Deco. Oglejte si vsako povezano napravo, določite prednost svoji lastni in nastavite omrežje za goste.

Glasovni nadzor
Podpira Amazon Alexa ali Google Assistant, da upravljate Deco BE65 samo z glasom.

 

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!