Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Brezžična dostopna točka TP-Link Deco S7...

Brezžična dostopna točka TP-Link Deco S7 (2pack), AC1900

TP-Link
WFA179
odprema čez 1-2 dni
109,20 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

TP-LINK Deco S7 (2-pack) AC1900 Dual-Band MU-MIMO Mesh Gigabit brezžični usmerjevalnik - router / dostopna točka - AP

  • Hitrost WiFi 1900 Mbps - uživajte v gledanju svoje najljubše serije v ločljivosti 4K s kombiniranimi hitrostmi do 1900 Mbps (600 Mbps pri 2,4 GHz in 1300 Mbps pri 5 GHz) s tehnologijo 3x3 MU-MIMO.
  • Povežite več kot 100 naprav - Deco zmore upravljati promet tudi iz najbolj obremenjenih omrežij in zagotavlja povezave brez zaostankov za več kot 100 naprav.
  • Povečana brezhibna pokritost - z napredno tehnologijo Deco Mesh enote sodelujejo pri oblikovanju enotnega omrežja z enim omrežnim imenom. Naprave samodejno preklapljajo med Decos, ko se premikate po vašem domu za najhitrejše možne hitrosti.
  • Popoln gigabitni ethernet - 3x gigabit ethernet vhod WAN/LAN zagotavljajo soliden dostop do interneta pri visokih hitrostih.
  • Robusten starševski nadzor - Omejite čas na spletu in blokirajte neprimerna spletna mesta v skladu z edinstvenimi profili, ki jih ustvarite za vsakega družinskega člana.
  • Dva načina v enem - deluje kot usmerjevalnik ali dostopna točka za prilagodljivo domače omrežje.
  • Enostavna nastavitev - Nastavitev je enostavnejša kot kdaj koli prej z aplikacijo Deco, ki vas vodi skozi vsak korak.

Povezljivost v kakršni koli obliki doma
Deco S7 ponuja preprost način za zagotavljanje močnega WiFi signala v vsakem kotu vašega doma do 362 kvadratnih metrov. Brezžične povezave in izbirna povratna povezava Ethernet delujejo skupaj za povezovanje enot Deco, kar zagotavlja še večje hitrosti omrežja in resnično brezhibno pokritost.
Želite večjo pokritost? Preprosto dodajte še en Deco.

2v1 - Načini usmerjevalnika in dostopne točke
Prilagodljiv in večnamenski Deco S7 vključuje različne funkcije, ki mu omogočajo, da služi kot usmerjevalnik ali dostopna točka. Preprosto izberite način, ki najbolje ustreza vašim dejanskim omrežnim zahtevam, in uživajte v največji brezžični prilagodljivosti.

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!