Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Stojalo za prenosnik Ugreen 20471

Stojalo za prenosnik Ugreen 20471

UGREEN
ACN159
odprema čez 1-2 dni
18,30 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

Organizirajte delavno mesto:
S tem stojalom, ki prihrani prostor, je lahko vse lepo organizirano na mizi. Stojalo, vključno s prenosnikom, se popolnoma prilega monitorju in zato ne zahteva prostora na mizi. Popoln za uporabnike, ki za svoje delo potrebujejo 1-2 zunanja zaslona ali ki so zaposleni z urejanjem zahtevnih datotek.

Nastavljiva širina po meri:
Nastavljanje širine je otročje lahko in ne potrebujete nobenega drugega orodja. Na dnu je vrtljivi gumb, ki ga lahko zrahljate in nastavite pravo velikost glede na debelino vašega prenosnika/tablice. Prilagoditev spremenljive širine vam omogoča shranjevanje različnih naprav, kot so prenosni računalniki, tablice in zunanji trdi diski, v ohišju ali brez.

Trdno in stabilno:
Stojalo je izdelano iz visokokakovostne aluminijeve zlitine. Trdno podnožje omogoča stabilnost stojala. Gumirana podlaga držala omogoča, da elektronske naprave v držalu trdno in stabilno stojijo na mizi in se ne majejo. Širina se nastavlja z vrtljivim gumbom in ni nevarnosti, da bi se elektronska naprava prevrnila.

Vsestranska zaščita:
Gumirano dno preprečuje zdrs, zato stojalo drži izjemno varno in se ne maja. Dovolj gumirana notranjost preprečuje praske na napravi in zagotavlja dodaten oprijem.

Nova zasnova:
Svoje elektronske naprave lahko polnite, medtem ko jih shranjujete navpično, zasnova stojala pa pušča prostor za shranjevanje podatkovnih kablov, da boste organizirani med delom in učenjem.
Če ste navajeni uporabljati prenosnik z zunanjimi monitorji, vam naša stojala nudijo novo in organizirano delovno okolje.

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!