Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

  • Nov
Čitalec črtne kode Manhattan 177665

Čitalec črtne kode Manhattan 177665

Manhattan
POS057
odprema čez 1-2 dni
79,40 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

Laserski skenerji črtne kode Manhattan zagotavljajo visokokakovostno skeniranje za širok nabor funkcij zbiranja podatkov, ki pomagajo izboljšati rutinske transakcije, avtomatizirati papirnate procese in povečati produktivnost. Motor za lasersko skeniranje ponuja hitrost, natančnost in večje tolerance za zanesljivo storitev branja priljubljenih črtnih kod na večjih razdaljah, vključno z UPC, EAN in GS1 DataBar. Enostaven za implementacijo in enostaven za uporabo, vgrajeni dekodirnik tipkovnice Wedge pošlje optično prebrane podatke v aktivno aplikacijo, kjer se zdi, kot da bi bili ročno vneseni ali neposredno vneseni v računalnik. S hitrostjo skeniranja 50 skeniranj na sekundo in natančnim dosegom do 300 mm ponuja ta model praktično rešitev dnevnega skeniranja za uporabo na prodajnih mestih, pri pošiljanju, skladiščenju, pisarnah in industriji za zmanjšanje roč ni vnos podatkov, pospešitev transakcij in zmanjšanje napak.

- Pomaga pospešiti vnos podatkov, zmanjša napake in izboljša učinkovitost; idealno za maloprodajne transakcije in avtomatizirane procese
- Keyboard Wedge Decoder prikazuje podatke, kot da bi jih neposredno vnesli s tipkovnice
- Široko polje skeniranja omogoča hitro in natančno branje z do 50 skeniranji na sekundo do oddaljenosti 300 mm

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!