Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Bluetooth USB adapter Ugreen 90225, 5.3

Bluetooth USB adapter Ugreen 90225, 5.3

UGREEN
BT024
na zalogi
9,60 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

UGREEN V5.3 USB Bluetooth adapter za prenosni računalnik.
Plug and Play Bluetooth ključ za Windows 11, 10, 8.1, združljiv z igralnim krmilnikom, slušalkami, telefonom, tipkovnico, miško, tablico...

Bluetooth 5.3:
Bluetooth ključ UGREEN V5.3 za osebni računalnik uporablja najnovejši 5.3 Bluetooth, pomaga osebnemu in prenosnemu računalniku, opremljenemu s funkcijo Bluetooth, ter se enostavno poveže z napravami Bluetooth, s hitrejšo hitrostjo prenosa, večjo učinkovitostjo in nižjo zakasnitvijo.

Izkušnja brezžičnega igranja iger:
Preprosto vstavite ključ V5.3 USB Bluetooth v računalnik in namestite gonilnik, povežite krmilnik Xbox/PS4/PS5 prek nastavitve Bluetooth v računalniku in začnite uživati v brezžični igri.

Povežite 7 naprav:
UGREEN V5.3 Bluetooth omrežni adapter omogoča vašemu računalniku povezavo do 7 naprav Bluetooth hkrati, kot so miška Bluetooth, tipkovnica, slušalke, zvočnik, krmilnik za igre, tiskalnik, telefon, tablica, projektor in več BLE ( naprave Bluetooth Low Energy).

Enostavna nastavitev:
UGREEN V5.3 PC Bluetooth adapter ali prenosni računalnik deluje samo z Windows 11/10/8.1 in Plug and Play za Windows 11/10/8.1.

Širok obseg delovanja:
UGREEN V5.3 USB Bluetooth adapter je značilen po visoki hitrosti prenosa 2 Mbps, dobri stabilnosti in močni zaščiti pred motnjami. Razdalja prenosa je do 20 metrov na odprtem prostoru.

Priročen in prenosljiv:
UGREEN V5.3 USB Bluetooth ključek za osebni računalnik meri velikost 33 mm * 17 mm * 8 mm, votlo zasnovo na dnu je mogoče kombinirati z vrvico, ki jo je enostavno prenašati in je ne boste zlahka izgubili.


Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!