Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

TP-LINK VIGI varnostne kamere

Danes živimo v dobi, kjer je varnost našega doma in poslovnega okolja vedno pomembnejša. Tehnološki napredek nam je omogočil, da si zagotovimo pametne rešitve, ki nam pomagajo ohraniti nadzor in mirnost v našem življenju. V tem članku se bomo osredotočili na TP-LINK VIGI, inovativno rešitev za pametno varnostno nadziranje.

Pametna in enostavna namestitev:
Ena od največjih prednosti TP-LINK VIGI je enostavnost namestitve. Sistem je zasnovan tako, da ga lahko namestimo brez težav, tudi če nismo izkušeni uporabniki. S pametnim vodičem za namestitev in intuitivnim vmesnikom lahko v samo nekaj korakih vzpostavimo celoten varnostni sistem.

Visoka kakovost slike in izboljšana nočna vizija:
TP-LINK VIGI se ponaša s kristalno čistim prikazom visoke ločljivosti, ki vam omogoča, da natančno vidite dogajanje. Ne glede na to, ali ste doma ali pa ste na oddaljenem mestu, vam sistem omogoča, da preverite realno časovno sliko prek svojega pametnega telefona ali tabličnega računalnika. Poleg tega izboljšana nočna vizija omogoča zajem jasnih slik tudi v temi, kar povečuje stopnjo varnosti.

Inteligentne funkcije za zaznavanje gibanja:
Sistem TP-LINK VIGI vključuje inteligentne funkcije za zaznavanje gibanja, ki vam omogočajo, da nastavite opozorila ob nenavadnih aktivnostih. Na primer, če senzorji zaznajo gibanje na določenem območju, boste prejeli obvestilo na svoj pametni telefon. To je izjemno uporabno pri odkrivanju morebitnih vlomov ali neželenih dogodkov.

Enostavno upravljanje prek mobilne aplikacije:
TP-LINK VIGI je povezan s pametno mobilno aplikacijo, ki vam omogoča enostavno upravljanje sistema. S to aplikacijo lahko preprosto spremljate dogajanje v realnem času, dostopate do posnetkov, upravljate nastavitve in izvajate druge funkcije. Tako imate nadzor nad svojim varnostnim sistemom kjerkoli in kadarkoli.

Možnost razširitve sistema:
Ena od velikih prednosti TP-LINK VIGI je njegova modularna zasnova, ki omogoča razširitev sistema glede na vaše potrebe. Če želite dodati več kamer ali druge varnostne naprave, je to mogoče storiti brez težav. Sistem se prilagodi vašim zahtevam, kar vam omogoča popolno prilagodljivost.


TP-LINK VIGI je inovativna rešitev, ki je na trgu pametnega varnostnega nadzora naredila pravo revolucijo. Z enostavno namestitvijo, visoko kakovostjo slike, inteligentnimi funkcijami za zaznavanje gibanja, mobilno aplikacijo za enostavno upravljanje in možnostjo razširitve sistema je TP-LINK VIGI postala prva izbira številnih uporabnikov, ki želijo zagotoviti varnost svojega doma ali poslovnega okolja. Ne glede na to, ali gre za preprečevanje vlomov ali preprosto za spremljanje dogajanja, TP-LINK VIGI je rešitev, na katero se lahko zanesete.

Varnostne kamere TP-LINK VIGI, že najdete v naši spletni trgovini!

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!