Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Tiskalniki Epson Ecotank

EcoTank tiskalniki imajo vgrajene posode s črnilom, ki lahko zagotavljajo dovolj črnila za na stotine natisov, preden boste morali spet napolniti posode. To vam omogoča, da si prihranite čas in denar, ker ni potrebe po rednem nakupovanju novih kartuš.

Kakovost tiskanja je izjemna in črnilo, ki ga uporabljajo tiskalniki EcoTank, je posebej formulirano za proizvodnjo natančnih in živahnih natisov. Tiskalnik je zasnovan tako, da zagotavlja izjemno natančnost in detajle, zato so natisi zelo jasni in privlačni.

Epson EcoTank tiskalniki so prav tako okolju prijazni, saj so zmanjšali odpadke kartuš za več kot 80%. To pomeni, da boste s tem tiskalnikom tiskali bolj trajnostno in prispevali k zmanjšanju količine odpadkov, ki se pojavijo pri uporabi tradicionalnih tiskalnikov.

Za zaključek, Epson EcoTank tiskalniki so resnično odlična izbira za tiste, ki iščejo učinkovito in priročno rešitev za tiskanje. Zagotavljajo izjemno kakovost tiskanja, hkrati pa so prijazni do okolja in prinašajo dolgoročne prihranke. Preverite našo ponudbo Epson EcoTank tiskalnikov in izberite model, ki ustreza vašim potrebam.

Tiskalnike Epson Ecotank, lahko naročite v naši trgovini!

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!