Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Samsung SSD M.2

SSD M.2 diski so visoko zmogljivi notranji pomnilniški diski, ki so priljubljeni med uporabniki računalnikov zaradi hitrosti in zmogljivosti. SSD M.2 diski so majhne plošče, ki jih je mogoče neposredno namestiti na matično ploščo računalnika, kar pomeni, da ne zahtevajo nobenih kablov ali ohišja.

SSD M.2 diski so zasnovani za uporabo v računalnikih, ki zahtevajo visoko hitrost prenosa podatkov. To pomeni, da so idealni za uporabo v računalnikih za igre, računalnikih za obdelavo videa in drugih zahtevnih aplikacijah. SSD M.2 diski so običajno hitrejši od klasičnih trdih diskov in zagotavljajo hiter zagon sistema, hitrejši prenos podatkov in boljše delovanje aplikacij.

SSD M.2 diski so na voljo v različnih velikostih in zmogljivostih, od manjših 128 GB diskov za osnovne aplikacije do večjih 1 TB diskov za zahtevnejše uporabnike. Poleg tega so na voljo tudi različni tipi SSD M.2 diskov, vključno z NVMe in SATA, ki se razlikujejo po hitrosti prenosa podatkov.

Pomembno je tudi omeniti, da mora imeti računalnik podporo za SSD M.2 diske, kar pomeni, da mora imeti ustrezno režo na matični plošči. Če računalnik nima ustrezne reže, lahko uporabnik namesti adapter, ki omogoča povezavo SSD M.2 diska preko drugih vmesnikov, kot so SATA ali PCIe.

V skladu s svojo zmogljivostjo in hitrostjo prenosa podatkov so SSD M.2 diski pogosto dražji od klasičnih trdih diskov, vendar se mnogi uporabniki odločijo za nakup SSD M.2 diska zaradi izboljšanja delovanja računalnika in povečanja produktivnosti pri delu.

Samsung je eden vodilnih proizvajalcev SSD M.2 diskov, ki ponuja široko paleto diskov različnih velikosti in zmogljivosti.

Ena izmed najbolj priljubljenih serij SSD M.2 diskov, ki jih ponuja Samsung, je serija 970 EVO. Ti diski so na voljo v različnih velikostih, od 250 GB do 2 TB, in uporabljajo tehnologijo NVMe, kar zagotavlja visoke hitrosti prenosa podatkov. 970 EVO diski so opremljeni s hitrim vmesnikom PCIe Gen 3.0 x4, kar zagotavlja hitrosti branja in pisanja podatkov do 3,5 GB/s in 2,5 GB/s, kar je več kot 6-krat hitreje od klasičnih trdih diskov. Poleg tega imajo ti diski tudi napredno tehnologijo za upravljanje toplote, kar zagotavlja, da ostanejo hladni tudi med dolgotrajno uporabo.

Samsung ponuja tudi druge serije SSD M.2 diskov, kot so 970 PRO, 960 EVO in 860 EVO. Vsaka serija ponuja drugačne zmogljivosti in cene, zato lahko uporabnik izbere disk, ki najbolj ustreza njegovim potrebam in proračunu.

Pomembno je omeniti, da lahko uporaba SSD M.2 diska zahteva določene spremembe v nastavitvah BIOS-a na matični plošči, zato je priporočljivo, da se uporabnik pred nakupom SSD M.2 diska pozanima o združljivosti s svojim računalnikom in morebitnih dodatnih korakih, ki jih mora opraviti za namestitev diska.

SSDje velikosti M.2 podjetja Samsung, si lahko ogledate v naši spletni trgovini!

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!