Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Redragon

Redragon je proizvajalec igralnih perifernih naprav, kot so miške, tipkovnice, slušalke in druge dodatki, ki so namenjeni igralcem na računalnikih in konzolah. Podjetje Redragon se ponaša z več kot desetletno izkušnjo na trgu in ponuja različne izdelke, ki so prilagojeni zahtevam igralcev.

Redragon igralne miške so zasnovane z uporabo najnovejših senzorjev, ki omogočajo natančen in hiter odziv na igralčeve ukaze. Poleg tega so miške ergonomsko oblikovane in imajo dodatne gumbe, ki olajšajo upravljanje med igro.

Redragon tipkovnice so prav tako zasnovane z mislijo na igralce in imajo dodatne gumbe, ki so namenjeni nadzoru nad igro. Tipkovnice so opremljene s posebnimi tipkami za igre, ki omogočajo natančno in hitro tipkanje, ter podporno programsko opremo za prilagajanje gumbov in osvetlitve.

Redragon slušalke so opremljene z velikimi zvočniki, ki zagotavljajo visoko kakovost zvoka in glasno reprodukcijo. Poleg tega imajo tudi vgrajen mikrofon, ki omogoča kristalno čist zvok pri pogovorih in komunikaciji med igro.

Vsi izdelki Redragon so zasnovani s ciljem izboljšati igralno izkušnjo igralcev in zagotoviti najboljše možno zmogljivost pri igranju na računalniku ali konzoli. Poleg tega so njihovi izdelki dostopni po konkurenčnih cenah, kar jih naredi priljubljeno izbiro med igralci.

Vse gaming dodatke Redragon, si lahko ogledate v naši spletni trgovini!

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!