Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Prenosnik Asus ROG Zephyrus

V svetu prenosnih računalnikov za igre, je serija ASUS ROG Zephyrus postala spoštovana in priznana. Z združevanjem surove moči, elegantnega dizajna in neprekosljive prenosnosti so prenosniki ASUS ROG Zephyrus osvojili srca igralcev in zahtevnih uporabnikov.

ASUS ROG Zephyrus je zmogljivostna "pošast", ki vključuje najnovejše in najnaprednejše strojne komponente. Opremljen s hitrimi Intel Core procesorji in grafičnimi karticami NVIDIA GeForce ponuja ti prenosniki izjemno zmogljivost pri igranju, ki vam omogoča nemoteno igranje najnovejših naslovov. Ne glede na to, ali se spopadate v intenzivnih večigralskih bitkah ali pa se potapljate v zahtevne virtualne svetove, ASUS ROG Zephyrus zagotavlja tekočo in privlačno izkušnjo.

Ena izmed izstopajočih funkcij serije ASUS ROG Zephyrus je njegov inovativen sistem hlajenja. Z aktivnim aerodinamičnim sistemom (AAS) se spodnja plošča prenosnika odpre, ko odprete pokrov, kar ustvari večji dovod zraka. Ta edinstvena zasnova omogoča izboljšan pretok zraka in odvajanje toplote, ohranja sistem hladnega tudi med dolgimi seansami igranja. Pozabite na težave s pregrevanjem in uživajte v neprekinjenem užitku igranja.

Dnevi, ko so bili prenosni računalniki za igre masivni in nerodni, so zdaj že daleč za nami. ASUS ROG Zephyrus znova opredeljuje prenosnost z izjemno tankim in lahkim dizajnom. S svojim tankim profilom in kompaktno obliko so ti prenosniki enostavni za prenašanje in popolni za igranje na poti. Ne glede na to, ali potujete, se udeležujete LAN zabav ali se preprosto selite iz sobe v sobo, ASUS ROG Zephyrus ponuja izjemno priročnost, pri tem pa ne žrtvuje zmogljivosti.

ASUS ROG Zephyrus se ponaša z osupljimi vizualnimi učinki, ki oživijo igre in medije. Z visokoločljivimi zasloni z visokimi hitrostmi osveževanja lahko pričakujete žive barve, ostre podrobnosti in tekoče gibanje. Izkušnjo še poglobijo ultra-tanki robovi, ki zagotavljajo široko vidno območje. Ne glede na to, ali se borite proti sovražnikom ali uživate v najljubših filmih in oddajah, zasloni ASUS ROG Zephyrus ponujajo neprekosljivo vizualno pojedino.

Da bi dopolnili svoje igralne sposobnosti, imajo prenosniki ASUS ROG Zephyrus premišljeno oblikovano tipkovnico in sledilno ploščico. Tipkovnice so opremljene s preciznimi in odzivnimi stikali, ki nudijo udobno tipkanje in odličen taktilni odziv. Sledilna ploščica pa je prostorna in natančna, zagotavljajoč gladko navigacijo in natančen nadzor med igranjem.

Kljub vsemu svojemu moči in zmogljivosti prenosniki ASUS ROG Zephyrus zagotavljajo impresivno življenjsko dobo baterije. Zasnovani so tako, da lahko igrate igre ali opravljate delo brez priključitve na električno omrežje. Uživate lahko v dolgih seansah igranja ali delate na poti, saj veste, da bo ASUS ROG Zephyrus zdržal z dolgo življenjsko dobo baterije.

Serija ASUS ROG Zephyrus predstavlja vrhunec prenosnih računalnikov za igre, ki združuje moč, prenosnost in najnovejše funkcionalnosti. Ne glede na to, ali ste predani igralec ali strokovnjak, ki potrebuje zmogljivo napravo, vam bo ASUS ROG Zephyrus zagotovil vse, kar potrebujete. S svojimi zmogljivimi komponentami, inovativnim sistemom hlajenja, elegantnim dizajnom in osupljivim zaslonom serija ponuja neprekosljivo igralno izkušnjo, ki vas bo navdušila. Pripravite se in sprostite svoj igralni potencial z ASUS ROG Zephyrusom!

Prenosnike Asus ROG Zephyrus lahko naročite v naši spletni trgovini!

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!