Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Oclean zobne ščetke

Oclean je kitajski proizvajalec električnih zobnih ščetk, ki se ponaša s številnimi inovativnimi funkcijami in visoko zmogljivostjo. Njihove zobne ščetke so opremljene s številnimi funkcijami, ki zagotavljajo temeljito čiščenje zob in dlesni.

Oclean zobne ščetke imajo vgrajene visoko zmogljive motorje in senzorje, ki zagotavljajo do 42.000 udarcev na minuto ter do 220 gf.cm navora, kar zagotavlja globinsko čiščenje zob. Poleg tega imajo tudi napredne senzorje tlaka, ki preprečujejo prekomerno pritiskanje med ščetkanjem.

Ena izmed najbolj izstopajočih funkcij Oclean zobnih ščetk je njihova povezljivost z mobilnimi aplikacijami. Uporabniki lahko s pomočjo aplikacij spremljajo svojo ščetko, spreminjajo načine ščetkanja, spremljajo svoj napredek in prejemajo nasvete za izboljšanje svojega oralnega zdravja.

Oclean ponuja tudi zamenljive glave zobnih ščetk z različnimi vrstami ščetin, ki so primerne za različne potrebe in občutljivosti. Poleg tega so njihove zobne ščetke opremljene s trajnimi baterijami, ki omogočajo do 2 meseca uporabe z enim polnjenjem.

Skratka, Oclean zobne ščetke so inovativne in visoko zmogljive zobne ščetke, ki lahko pomagajo izboljšati vaše oralno zdravje. Njihove funkcije, kot so visoka hitrost, napredni senzorji in povezljivost z mobilnimi aplikacijami, jih postavljajo v sam vrh električnih zobnih ščetk na trgu.

Vse produkte proizvajalca Oclean, si lahko ogledate v naši spletni trgovini!

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!