Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

nahrbtniki Tigernu

Tigernu je podjetje, ki se že 13 let specializira za izdelavo protivlomnih torb za prenosnike in nahrbtnike z USB priključki. Z uporabo kombinacije varnosti in dodatnih možnosti so ustvarjeni, da tatovi nimajo možnosti ukrasti vaših dragocenih predmetov.

Tigernu je blagovna znamka, ki se specializira za izdelavo vrhunskih nahrbtnikov za vsakodnevno rabo, poslovne potrebe in potovanja. Njihovi izdelki so priljubljeni zaradi svoje visoke kakovosti, trajnosti in funkcionalnosti.

Nahrbtniki Tigernu so oblikovani ergonomsko, da zagotavljajo udobno nošenje in preprečujejo obremenitve hrbtenice. Poleg tega so nahrbtniki izdelani iz visoko kakovostnih materialov, ki so odporni na obrabo in trganje, da zagotavljajo dolgo življenjsko dobo izdelka.

Tigernu nahrbtniki so na voljo v različnih velikostih, barvah in slogih, da zadovoljijo potrebe različnih uporabnikov. Nekateri nahrbtniki imajo tudi številne priročne funkcije, kot so različni žepi za shranjevanje, oblazinjene predelke za prenosne računalnike in mobilne telefone, trpežne zadrge in več.

Če iščete nahrbtnik, ki je kakovosten, funkcionalen in trpežen, so nahrbtniki Tigernu odlična izbira za vas.

Vse artikle podjetja Tigernu, si lahko ogledate v naši spletni trgovini!

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!