Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Miška Logitech MX Master

Logitech MX Master je brezžična miška, ki je namenjena predvsem profesionalnim uporabnikom in ljubiteljem računalniških iger. Miška je zasnovana ergonomsko in nudi izjemno natančnost in funkcionalnost pri uporabi.

MX Master ima vgrajen laserski senzor z visoko ločljivostjo, ki zagotavlja izjemno natančnost pri sledenju gibanju miške, zahvaljujoč DPI nastavitvam pa lahko hitro prilagodite občutljivost senzorja za optimalno delovanje v različnih situacijah.

Ergonomski dizajn miške MX Master zagotavlja udobje pri uporabi za daljša obdobja. Miška ima tudi stranska koleščka, ki omogočajo enostavno pomikanje po dolgih dokumentih in spletnih straneh. Poleg tega ima MX Master tudi številne dodatne gumbe, ki jih je mogoče programirati za prilagodljivost pri delu.

MX Master se lahko poveže z računalnikom preko Bluetootha ali pa s priloženim brezžičnim sprejemnikom za boljšo stabilnost povezave. Baterija miške zdrži do 70 dni po enem polnjenju, kar zagotavlja dolgotrajno uporabo brez skrbi.

V skladu z Logitechovo tradicijo je MX Master združljiv z njihovim programskim orodjem Logitech Options, ki omogoča prilagajanje gumbov, nastavitev občutljivosti senzorja in druge funkcije. Vse te funkcije in lastnosti MX Master miške jo postavljajo v sam vrh mišk za profesionalno uporabo.

Vse miške Logitech MX Master, si lahko ogledate v naši spletni trgovini!

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!