Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Lian Li

Lian Li je mednarodno priznano podjetje, specializirano za izdelavo kakovostnih ohišij za računalnike. Podjetje je postalo sinonim za vrhunsko oblikovanje, funkcionalnost in kakovost.

Lian Li se ponaša s široko paleto ohišij za računalnike, ki so primerna za vse vrste uporabnikov - od profesionalnih oblikovalcev in inženirjev do navdušencev nad igrami in običajnih uporabnikov. Podjetje se osredotoča na izdelavo ohišij, ki združujejo zmogljivost in estetiko, zato so njihovi izdelki priljubljeni med računalniškimi navdušenci po vsem svetu.

Lian Li ohišja so izdelana iz visoko kakovostnih materialov, kot so aluminij, jeklo in steklo, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in odpornost na zunanje vplive. Ohišja so zasnovana tako, da omogočajo enostaven dostop do notranjosti, kar olajša montažo in nadgradnjo računalnika.

Lian Li je tudi znan po svojih inovativnih oblikovalskih rešitvah, ki izboljšujejo funkcionalnost ohišij in hkrati zagotavljajo edinstven izgled. Na primer, ohišja Lian Li imajo običajno veliko prostora za namestitev ventilatorjev, kar zagotavlja izjemno hlajenje, hkrati pa imajo na voljo tudi napredne možnosti kabelske organizacije in skrite reže za shranjevanje trdih diskov.

Lian Li je osvojil številne nagrade in priznanja za svoje ohišja, vključno z nagrado za najboljši izdelek na razstavi CES (Consumer Electronics Show) v Las Vegasu. Podjetje se nenehno trudi izboljšati svoje izdelke in prilagoditi trendom na trgu, da bi zagotovilo najboljše izkušnje za svoje uporabnike.

Če ste računalniški navdušenec ali profesionalni oblikovalec, je Lian Li odlična izbira za vas. Njihova ohišja so zanesljiva, funkcionalna in estetsko dovršena, kar zagotavlja najboljše možne izkušnje za vaš računalnik.


Produkte podjetja Lian Li najdete v naši spletni trgovini!

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!