Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

HP Probook 440 G9 in 450 G9

Prenosniki HP ProBook serije 440 G9 in 450 G9 so najsodobnejši in najbolj zmogljivi prenosniki HP ProBook na trgu danes. Oba prenosnika sta zasnovana z mislijo na poslovne uporabnike in sta opremljena z izjemnimi funkcijami, ki izpolnjujejo najzahtevnejše potrebe uporabnikov.

Obe napravi imata elegantno in robustno obliko, ki je zasnovana tako, da zagotavlja vzdržljivost in prenosljivost. HP ProBook 440 G9 ima 14-palčni zaslon, medtem ko ima HP ProBook 450 G9 15,6-palčni zaslon, oba pa sta opremljena s tehnologijo IPS za visoko kakovost slike in barv. Oba prenosnika sta na voljo tudi z možnostjo dotikovnega zaslona.

Kar zadeva zmogljivost, sta HP ProBook 440 G9 in 450 G9 opremljena s procesorji Intel Core i5 ali i7 12. generacije, kar zagotavlja hitro in učinkovito delovanje pri obdelavi podatkov in večopravilnosti. Oba prenosnika imata tudi visoko kapaciteto pomnilnika, ki se lahko razširi do 64 GB, kar omogoča uporabnikom, da hkrati izvajajo več programov in opravil.

Poleg tega sta HP ProBook 440 G9 in 450 G9 opremljena s številnimi varnostnimi funkcijami, kot so napredna biometrična avtentikacija, TPM 2.0, zasebni klicni način in druge funkcije, ki zagotavljajo varnost in zasebnost podatkov.

Prenosniki HP ProBook 440 G9 in 450 G9 so prav tako opremljeni z različnimi povezljivostmi, kot so Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2, HDMI, USB-C in drugimi priključki. Vse to zagotavlja, da boste lahko vedno povezani in produktivni, kjerkoli že ste.

Skupaj s svojimi številnimi funkcijami in zmogljivostmi sta prenosnika HP ProBook 440 G9 in 450 G9 odlična izbira za poslovne uporabnike, ki potrebujejo zanesljiv in zmogljiv prenosnik za svoje delo.

Prenosnike HP Probook 440 G9 najdete na tem linku!

Prenosnike HP Probook 450 G9 najdete na tem linku!

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!