Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

DREAME

Dreame je podjetje, ki je specializirano za proizvodnjo inovativnih in zmogljivih robotskih sesalnikov, baterijskih sesalnikov in drugih gospodinjskih aparatov. S sedežem v Šanghaju, Kitajska, podjetje Dreame že nekaj let razvija inovativne izdelke za izboljšanje vsakodnevnega življenja ljudi.

Robotski sesalniki Dreame so edinstveni v svojem segmentu, saj so zasnovani z uporabo najnovejše tehnologije. Pri razvoju svojih robotskih sesalnikov podjetje Dreame združuje umetno inteligenco, strojno učenje in globoko učenje. Ti elementi skupaj omogočajo robotskim sesalnikom Dreame, da se učijo in prilagajajo različnim okoljem in situacijam v vašem domu, kar zagotavlja vrhunsko čiščenje.

Ena izmed najbolj priljubljenih serij robotskih sesalnikov Dreame je serija D9. Določeni modeli robotskih sesalnikov imajo nekaj zavidljivih funkcij, vključno s sistemom za samodejno praznjenje, močnim motorjem, ki zagotavlja zmogljivo sesanje in pa aplikacijo, ki omogoča upravljanje robotskega sesalnika z vašega pametnega telefona.

Poleg robotskih sesalnikov Dreame ponuja podjetje tudi serijo baterijskih sesalnikov. Baterijski sesalniki Dreame so prav tako izjemno zmogljivi in ​​zagotavljajo brezhibno čiščenje, ne glede na to, kje ste. Ena izmed najbolj priljubljenih serij baterijskih sesalnikov Dreame je serija V11, ki ima visokokakovostni motor, sposoben zagotoviti več kot 150 AW sesalne moči.

Poleg svojih vrhunskih sesalnikov Dreame ponuja tudi druga gospodinjska orodja, kot so luči in zračni čistilci. Vsi izdelki podjetja Dreame so izdelani iz visokokakovostnih materialov in so zasnovani z uporabo najnovejše tehnologije, kar zagotavlja izjemno zmogljivost in vzdržljivost.

Če ste na trgu za vrhunski robotski ali baterijski sesalnik, bi morali resno razmisliti o izdelkih podjetja Dreame. Njihovi izdelki so izdelani z najnovejšo tehnologijo, so zmogljivi, vzdržljivi in zelo enostavni za uporabo.

Robotski in baterijski sesalniki podjetja Dreame so namenjeni ljudem, ki imajo radi čistočo v svojem domu, vendar nimajo časa ali energije za redno ročno čiščenje. S svojo zmogljivostjo in inovativnimi funkcijami lahko robotski in baterijski sesalniki Dreame opravijo delo zase, kar vam omogoča, da se osredotočite na druge stvari.

Robotske in baterijske sesalce proizvajalca Dreame je mogoče naročiti v naši trgovini!

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!