Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Be Quiet!

Be Quiet! je nemško podjetje, specializirano za proizvodnjo vrhunskih komponent za računalniške sisteme. Podjetje se ponaša z visoko kakovostjo izdelkov, ki so znani po svoji tišini, učinkovitosti ter estetskem videzu.

Ena izmed najbolj prepoznavnih serij izdelkov podjetja Be Quiet! so napajalniki. Ti se ponašajo s široko paleto moči in so primerni za različne namene, od prenosnih računalnikov do zmogljivih namiznih sistemov za igre. Poleg visoke kakovosti izdelave in izjemne učinkovitosti se napajalniki odlikujejo tudi po nizki ravni hrupa, kar je ključnega pomena za uporabnike, ki cenijo tišino svojega sistema.

Be Quiet! proizvaja tudi druge izdelke, kot so hladilniki za procesorje, ventilatorji za ohišja, ohišja in termalne paste. Vsak izdelek je oblikovan s ciljem zagotavljanja optimalne funkcionalnosti, ob tem pa se drži zavezanosti podjetja k minimalizmu in čistemu dizajnu.

Podjetje Be Quiet! ima tudi izjemno predanost k okolju in skrbi za trajnostni razvoj. Vse njihove napajalnike so zasnovali z namenom zmanjšanja porabe energije ter s tem zmanjšanja ogljičnega odtisa. Poleg tega se Be Quiet! trudi, da izdeluje svoje izdelke iz okolju prijaznih materialov, da bi zmanjšali obremenitev na okolje.

V zaključku bi lahko rekli, da je Be Quiet! podjetje, ki se osredotoča na vrhunsko kakovost, učinkovitost in estetiko svojih izdelkov. Poleg tega pa se zavzema za trajnostni razvoj in okolju prijazen pristop, kar je zagotovo pozitivno za uporabnike ter okolje.

Komponente proizvajalca Be Quiet! mogoče naročiti v naši trgovini!

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!