Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Asus ExpertBook

Asus ExpertBook prepriča s svojo zmogljivostjo, zanesljivostjo in elegantno zasnovo.

Asus ExpertBook je opremljen z najsodobnejšo strojno opremo, ki omogoča hitro in nemoteno delo. Na voljo je s procesorji Intel Core i5 ali i7, 11. generacije ali 12. generacije, 8 ali 16 GB pomnilnika RAM in SSD pogonom velikosti od 256GB do 1TB. Komponente zagotavljajo izjemno zmogljivost, ki je ključna za učinkovito delo v poslovnem okolju.

ExpertBook je tudi izjemno zanesljiv prenosnik, ki lahko prenese tudi najzahtevnejša opravila. Zasnovan je tako, da je odporen proti udarcem, prahu in vodi, kar omogoča nemoteno delovanje tudi v najbolj zahtevnih okoljih.

Asus ExpertBook izpolnjuje vojaški standard MIL-STD-810H, ki ga uporablja ameriška vojska za testiranje opreme na različnih področjih, kot so vibracije, visoka in nizka temperatura, vlaga, padci in udarci. To pomeni, da je ExpertBook bil podvržen strogim testom, da se zagotovi, da lahko prenese tudi najtežje okoliščine in še vedno deluje brezhibno.

Zahvaljujoč tem testom je ExpertBook odporen proti vodi, prahu in padcem, kar ga naredi popolno izbiro za poslovne uporabnike, ki delajo na terenu in so izpostavljeni različnim nevarnostim.

ExpertBook je bil tudi testiran na visokih in nizkih temperaturah ter visoki vlažnosti, kar zagotavlja, da lahko deluje v najrazličnejših okoliščinah. Poleg tega ima ExpertBook tudi poseben sistem hlajenja, ki zagotavlja optimalno delovanje in preprečuje pregrevanje, tudi pri visokih obremenitvah.

Zato lahko brez skrbi rečemo, da je Asus ExpertBook odlična izbira za vse tiste, ki iščejo prenosnik, ki jim bo pomagal doseči najboljše rezultate v najzahtevnejših okoliščinah.

Poleg svoje zmogljivosti in zanesljivosti, ExpertBook navdušuje tudi s svojo elegantno zasnovo. Tanko in lahko ohišje, izdelano iz visokokakovostnih materialov, zagotavlja profesionalen videz in prijeten občutek pri uporabi.

Asus ExpertBook je brez dvoma najboljši poslovni prenosnik na trgu. Z najsodobnejšo strojno opremo, zanesljivostjo in elegantno zasnovo je idealna izbira za vse poslovne uporabnike, ki iščejo prenosnik, ki jim bo pomagal doseči najboljše rezultate.

Če iščete zanesljiv, zmogljiv in eleganten poslovni prenosnik, je Asus ExpertBook prava izbira za vas. Ne oklevajte in si zagotovite svojega že danes!

Naročite ga v naši spletni trgovini!

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!