Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

AOC monitorji

AOC (Admiral Overseas Corporation) je podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo monitorjev za računalnike. Podjetje se osredotoča na izdelavo monitorjev z visoko kakovostjo slike in funkcijami, ki zagotavljajo uporabniku izjemno izkušnjo.

AOC ponuja širok nabor monitorjev v različnih velikostih, ločljivostih in oblikah. Njihovi monitorji so razdeljeni v različne serije, ki so namenjene različnim namenom, kot so igranje iger, profesionalna uporaba, oblikovanje in večopravilnost.

Njihovi monitorji se ponašajo s tehnologijami, kot so IPS, VA in TN, kar zagotavlja različne ravni barvne natančnosti in vidnega kota. AOC monitorji imajo tudi širok spekter svetlosti, kar je pomembno pri delu v različnih okoljih, vključno z zelo osvetljenimi prostori.

AOC monitorji imajo tudi funkcije, ki izboljšujejo uporabniško izkušnjo, kot so različni načini slike, prilagajanje svetlosti, ločljivosti in kontrasta. Nekateri modeli imajo tudi funkcije, kot so FreeSync in G-Sync, ki zmanjšujejo zatikanje in trganje slike med igranjem iger.

Poleg tega so AOC monitorji zasnovani tako, da zagotavljajo ergonomsko udobje, kot so nastavljivi stojala in različne možnosti montaže, kar omogoča uporabnikom, da prilagodijo monitor glede na svoje potrebe.

V skladu s svojo filozofijo, da uporabnikom zagotovi najboljše možnosti za uporabo njihovih izdelkov, AOC zagotavlja tudi vrhunsko podporo strankam in garancijsko storitev. Vse te funkcije in lastnosti skupaj naredijo AOC monitorje odlično izbiro za vsakogar, ki išče visoko kakovostni monitor za svoj računalnik.

Vse monitorje AOC, si lahko ogledate v naši spletni trgovini!

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!