Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Toaster CHEFREE AFW01

Toaster CHEFREE AFW01

CHEFREE
GA966
odprema čez 1-2 dni
98,50 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

CHEFREE AFW01 5L 1500W 6 v 1 Smart opekač kruha in cvrtnik na vroč zrak

Pojdite dlje od cvrtja na zraku: Cvrtnik na zraku lahko naredi več kot le cvre, temveč tudi peče na žaru, praži, popeče, peče, dehidrira in celo pogreje. Preprosto izberite prednastavitev, ki vam najbolj ustreza, ne da bi morali nastaviti temperaturo in čas, za ostalo bo poskrbel sam.

Popecite na svoj način: s priloženo stojalo za toast lahko preprosto popečete tanke ali debele rezine skoraj česar koli, tako da dobite okusne, enakomerno obarvane rezine. Vse od zajtrka do sladice v eni košari za cvrtje, ki zlahka nadomesti vaš opekač kruha, pečico za brojlerje in še več.

Okno ViewCook: ima okno za ogled na sprednji strani košare, skupaj z notranjo lučko pa vam omogoča, da spremljate, kaj se kuha - ne da bi odprli košaro in pustili toploti uhajati.

Največja hrustljavost, minimalna krivda: Zahvaljujoč tehnologiji 360° hitrega kroženja zraka imate lahko 100-odstotno zadovoljstvo s hrustljavim zunaj in mehkim notranjim rezultatom, z do 90 % manj olja in prihrankom 80 % računa za energijo.

5L družinske velikosti, a kompakten: cvrtniku Air Fryer je priložena velika 5L košara, vendar je 30 % bolj kompakten kot druge znamke z enako prostornino. Naredite dovolj za vso družino z do 2 kg piščanca, 1 lb č ipsa in več. Tako ga lahko preprosto hranite na kuhinjskem pultu in uporabljate vsak dan.

Transparentni predal s steklenim okencem za ogled
Pričakajte, kako se vaša hrana ocvre do idealne končne oblike. Izkusite čarobnost našega sprednjega preglednega okna in notranje luči, ki vam omogočata, da brez težav spremljate svoje kuhanje, ne da bi pri tem izgubili toploto. Izboljšajte svojo kulinarično igro še danes!

Prostorsko varčna kompaktna zasnova z velikim volumnom 5L
Naš zračni cvrtnik AFW01 se ponaša s 5l košaro, hkrati pa je za 30 % kompaktnejši od drugih blagovnih znamk. Pripravite velikanske porcije 4-6 kosov za vso družino - do 2 kg piščanca, 1 kg čipsa in š e več. Priročno ga lahko shranite na kuhinjskem pultu za vsakodnevno uporabo, saj brez težav združuje velikost in zmogljivost.

Multicooker s polnim zaslonom na dotik, funkcijo 6 v 1
Najhitreje ustvarite številne dobrote od zajtrka do sladice: Zračni cvrtnik, pečenje, praženje, žganje, žar in dehidriranje. Prevzemite nadzor nad lastnimi recepti s pametnim zaslonom LED na dotik, ki omogoča natančne nastavitve časa in temperature v nekaj minutah. Izboljšajte svoje kulinarične kreacije še danes!

Energija in denar z dvojnim prihrankom navdušujeta
Z zračnimi cvrtniki Chefree zmanjšajte stroške energije za do 80%. Izkusite 30% hitrejše kuhanje in 80% manjšo porabo energije. Sprejmite prihodnost učinkovitega kuhanja - nadgradite zračni cvrtnik Chefree in začnite varčevati že danes!

Zanesljiva varnost in enostavno čiščenje
Zaužijte popoln mir z našim materialom, ki ga lahko pomivate v pomivalnem stroju. Naš zračni cvrtnik se ponaša s košarami in pladnji za cvrtje iz nerjavečega jekla, ki so odporni na korozijo, brez vonja in jih je enostavno čistiti. Uživajte v udobju posode, ki je varna za pomivanje v pomivalnem stroju (če so dovolj veliki). Z ergonomskim ročajem, odpornim na vročino, zaščito pred samodejnim izklopom ob odstranitvi koš are in nedrsečimi podlogami je vaša varnost naša glavna prednostna naloga pri vsaki kulinarični pustolovščini.

Neomajno zaupanje in zanesljivost z 2-letnim jamstvom
Zaužijte mir z našim jamstvom kakovosti Chefree. Uživajte v standardni 2-letni garanciji, ki vključuje celovita popravila in brezplačno zamenjavo vseh pokvarjenih delov. Vaše zadovoljstvo je naša glavna prednostna naloga.

Prepustite se kulinarični čarobnosti z aplikacijo Chefree APP
Aplikacijo Chefree prenesite še danes! Sprostite svet navdiha z več kot 100 brezplačnimi spletnimi recepti, sezonskimi dobrotami in strokovnimi nasveti. Poslovite se od monotonosti obrokov in izkoristite neomejene možnosti za okusne jedi.

">

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!