Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

  • −50,01%
Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin...

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin (Xbox One & Xbox Series X)

Square Enix
XBX209
odprema čez 1-2 dni
24,99 € 49,99 € -50,01%
Z DDV
Do izteka akcije šeDobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

Čas je, da porazite Kaos.

Spomin na bojevanje je zakopan globoko v njihovih srcih …

V tem hardcore akcijskem RPG-ju skupine Team Ninja (Nioh, Ninja Gaiden, Dear or Alive) morajo Jack, Ash in Jed premagati številne izzive in vrniti svetlobo kristalov nazaj v Cornelio, kraljestvo, ki ga je zasedla tema. Toda ali bo s tem v deželo povrnil mir, temo v drugačni obliki … ali nekaj čisto tujega?

  • Globok, raznolik boj: menjava orožja prinese povsem drugačen pristop k bojevanju, drugačne kombinacije in nove napade, ki jih odklepamo glede na službeno specializacijo. Kot se spodobi za del serije Final Fantasy, je treba modro ravnati z življenjsko energijo, magičnimi točkami in napitki, poleg tega pa tudi z energijo za dušni ščit, ki prestreza poškodbe – vse to v realnem času. Počivanje pri točkah za snemanje položaja oživi sovražnike, kar pripomore k tlačanjenju.

  • Prilagajanje likov: oprema spremeni statistike in doda temnofantazijsko modo. Če si nadenete več kosov, ki sodijo skupaj, boste deležni dodatnih učinkov in še lepšega videza. Vlaganje izkušenj v razvejana drevesa posameznih služb omogoči razvoj druščine, katere člani se podpirajo s sposobnostmi in posebnimi napadi, ki izničijo pomanjkljivosti ter okrepijo prednosti. Druščino lahko razvijete tako, kot vam ustreza!

  • Meči in uroki: Team Ninja se spozna na kovanje naprednih bojnih sistemov, tako da lahko uroke uporabljate v boju in izven njega. Z močjo elementov boste odstranili ovire in odprli nove poti naprej, odkrili predmete in nadkrilili sovražnike. Slednjim lahko odstranite sposobnosti in jih uporabite proti njim, jim napadete šibke točke in podaljšate kombinacije.

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!