Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

The Lord of the Rings: Gollum (Xbox Series X &...

The Lord of the Rings: Gollum (Xbox Series X & Xbox One)

XBX186
odprema čez 1-2 dni
59,99 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 
Atletski in okreten, zahrbten in zvit. Gollum je eden najbolj fascinantnih likov v svetu Gospodarja prstanov, ki ga žene želja, da bi v rokah spet držal, kar je izgubil.

Videl je stvari, ki si jih drugi ne morejo predstavljati; preživel je stvari, ki si jih drugi ne bi upali omeniti. Razdvojena osebnost ga razdvaja, zato je lahko zloben in zloben kot Gollum, a tudi družaben in previden kot Sméagol.

Čeprav je bistvenega pomena za zgodbo J. R. R. Tolkiena, mnogi deli Gollumovega iskanja še niso bili podrobno opisani. V knjigi Gospodar prstanov: V romanu Ringa prstanov: Gollum boste to zgodbo doživeli. Od časa, ko je bil kot suženj pod Temnim stolpom, do bivanja pri elfih v Mirkwoodu.

Ključne lastnosti: Glum je v igri z vsemi svojimi bitji:
Uporabite prikritost, spretnost in zvitost, da preživite in premagate tisto, kar vas čaka. Plezajte, skačite in se zgrabite, da se izognete nevarnostim ali pridete na ugodna mesta.

Čeprav Gollum morda ni bojevnik, ni nič drugače, kot da ob priložnosti ubije neprevidnega sovražnika - ali pa se ga znebi na bolj kreativne in zlobne načine.

Odločitve, ki jih sprejmete, in način igranja neposredno vplivajo na Golumovo osebnost: Od vas je odvisno, ali bo prevladala temna stran Golluma ali pa bo v nekdanjem Sméagolu ostala iskrica razuma. En um, dva ega - odločite se sami!

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!