Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Gigantosaurus: Dino Kart (Xbox Series X & Xbox...

Gigantosaurus: Dino Kart (Xbox Series X & Xbox One)

Outright Games
XBX156
odprema čez 1-2 dni
24,99 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

Igrajte kot Bill, Mazu, Rocky, Tiny in še drugi gigantozavrski prijatelji! Podajte se na dirke po Kretaciji v prazgodovinskem tekmovanju za do štiri igralce vseh starosti. Igrate lahko v vlogi svojih najljubših junakov in celo srečate skrivnostnega gigantozavra!


· Večigralsko dirkanje: na razdeljenem zaslonu se lahko pomerijo do štirje igralci. Dirkalna avantura je polna mogočnih ovir in okrepitev, kakršni so mogoči le v dinozavrskem svetu. Bežali boste pred reko lave in občutili silo slovitega gigantozavrskega rjovenja. Prednost pa si boste pridobili z nabiranjem posebnih veščin, ki vam odprejo bližnjico, vas poženejo skozi zrak ali vam omogočijo, da zrinete tekmece s ceste.


· Obilo raziskovanja: dirkajte na petnajstih progah, kot so savana, džungla in gora. Na razpolago je dosti pomagal, ki pomagajo mlajšim in manj spretnim. To je res zabava za vso družino.

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!