Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Tom Clancy's Rainbow Six: Extraction - Deluxe...

Tom Clancy's Rainbow Six: Extraction - Deluxe Edition (Xbox One & Xbox Series X)

UbiSoft
XBO280
odprema čez 1-2 dni
39,99 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

Sestavite ekipo elitnih operaterjev iz univerzuma Rainbow Six in se odpravite na misije v nepredvidljive zaprte cone, kjer se bohotijo organizmi iz vesolja. V boju z njimi boste združili moči in postavili vse na kocko.

  • Poveljujte elitnim operaterjem: izbirate lahko med 18 operaterji. Sestavite največ tričlansko ekipo za sodelovalni način ali pa se na nalogo odpravite sami. Vsak operater ima samosvoj nabor orožij in sposobnosti, ki jih lahko še pili in nadgrajuje skozi novi sistem napredovanja.
  • Smrtonosne cone: raziščite 12 samosvojih prizorišč, kjer so izzivi ob vsakem igranju novi. Tako je vaša ekipa vedno znova na preizkušnji. Najboljša orožja za preživetje so znanje, sodelovanje in taktičen pristop. Če vam bo spodletelo, bo operater postal pogrešan.
  • Pripravite se na spopad s smrtonosno, nepredvidljivo izvenzemeljsko grožnjo, ki se neprestano razvija. V boju z desetimi vrstami parazitov boste morali računati na pomoč tovarišev. Paraziti imajo raznolike sposobnosti, težava pa je tudi tujska okolica.

Izdaja Deluxe Edition vsebuje polno igro, paket React Strike (x6 Crisis Boost, 10 % popusta v trgovini znotraj igre), paket Obscura z orožji in paket Noxious Touch.

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!