Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Nadzorna kamera Woox R4040

Nadzorna kamera Woox R4040

WOOX
CAM095
odprema čez 1-2 dni
33,50 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

Pametna kamera WOOX R4040 PTZ "Pan / Tilt / Zoom" je zasnovana tako, da zagotavlja jasen videoposnetek 1080p v trenutku, ko začnete predvajati, tako da ostanete povezani z domom, kamor koli greste. S 360 ° rotacijskim in 104 ° navpičnim pogledom lahko nagibna kamera spremlja vsak kot vsake sobe. Seznani se z Echo Show / Echo Spot in Google Nest Hub, tako da ga lahko z glasom nadzirate tudi, ko so vaše roke polne.

PTZ nadzor
S prstom povlecite zaslon v aplikaciji WOOX Home za daljinsko upravljanje vrtenja leče, da dobite najbolj celovit pogled na lokacijo, kjer je nameščena PTZ kamera R4040.

Zaznavanje gibanja, funkcija samodejnega sledenja
V aplikaciji WOOX Home vklopite funkcijo alarma za zaznavanje gibanja, da dobite takojšnja opozorila, kadar kamera zazna predmet ali osebo. Funkcijo samodejnega sledenja lahko omogočite tudi v nastavitvah aplikacije WOOX Home RZ4040 PTZ kamere, tako da bo predmetu ali osebi sledil.

Snemanje slik
Slike Full HD 1080p, ki jih ustvari PTZ kamera R4040, lahko enostavno shranite v pomnilnik telefona ali pa v režo za kartice Micro SD. Na enoti R4040 dodate kartico Micro SD do 128 GB in tam posnamete vse slike ali slike ali pa jih lahko uporabite za shranjevanje v oblak za shranjevanje v oblaku Tuya (plačljiva storitev). Predvajanje slik lahko izvedete z uporabo aplikacije WOOX Home in vaših uporabniških poverilnic, saj so posnetki šifrirane slike in jih ni mogoče naložiti zunaj. Ta zaščita za šifriranje zagotavlja, da posnetki ne bodo vdrli ali padli v napačne roke.

Dvosmerna zvočna podpora
Z vgrajenim mikrofonom in zvočnikom lahko hkrati zagotovite, da si lahko ogledate R4040, ga poslušate in z njim govorite. Popolno se pogovarjajte z ljudmi ali živalmi na drugi strani.

Infrardeči nočni vid
IR rezalni filter z samodejnim preklopom infrardečega nočnega vida do 8 metrov.

Enostavna namestitev
PTZ kamero WOOX R4040 lahko namestite na tri različne načine, in sicer:
- Stanovanje; na ravni površini, kot je miza.
- Zid; s priloženimi vijaki privijte spodnjo ploščo na steno.
- Strop; spodnjo ploščo privijte na strop
Kamera z aplikacijo WOOX Home bo na kakršen koli nameščen način samodejno prilagodila svoj položaj in posnetke.

 

 

 

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!