Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Ventilator Be Quiet! Shadow Wings (BL089),...

Ventilator Be Quiet! Shadow Wings (BL089), 120mm, 4-pin

BE QUIET!
HLA301
odprema čez 1-2 dni
20,10 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

BE QUIET! Shadow Wings 2 ventilator v beli barvi nudi tiho delovanje in zanesljivo hlajenje pri nizkih vrtljajih. Ventilatorji Shadow Wings 2 so odlična izbira za vse, ki cenijo maksimalno tišino za svoj računalnik.

  • Zelo tiho delovanje, le 15,9 dB (A)
  • Lopatice ventilatorjev, optimizirane za večji zračni tok
  • Varna in enostavna namestitev s potisnimi zatiči
  • PWM nadzira hitrost ventilatorja preko matične plošče

Odstranljive protivibracijske pritrditve na vseh štirih robovih ventilatorja zmanjšujejo vibracije, ki se prenašajo na ohišje računalnika. Poleg tega je ventilator opremljen z gumiranim okvirjem, ki okrepi protivibracijski koncept in zagotavlja, da so vibracije zmanjšane na absolutni minimum.

Shadow Wings 2 ventilator je enostaven za namestitev. Potisni zatiči zagotavljajo zelo hitro in varno namestitev brez vijakov.

Modulacija impulzne širine (PWM - Pulse Width Modulation) omogoča združljivim 4-polnim krmilnikom, da inteligentno spreminjajo hitrost in s tem zmanjšajo raven hrupa ventilatorja. S sistemom PWM lahko vaš sistem poveč a hlajenje, kadar je to potrebno, ali deluje v največji tišini, kadar ni.

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!