Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Brezžični router TP-Link Archer AX23, AX1800

Brezžični router TP-Link Archer AX23, AX1800

TP-Link
WFR184
odprema čez 1-2 dni
53,90 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

TP-LINK Archer AX23 AX1800 Dual Band Wi-Fi 6 Router Gigabit brezžični usmerjevalnik - router / dostopna točka - AP.



WiFi 6 nagradi vse
Najnovejša različica generacije Wifi tehnologije, prinaša hitrejšo internetno povezavo z manj zamika in večjimi kapacitetami, ki ustvarijo bolj zanesljivo povezavo v domačem okolju interneta.

Super-hitri WiFi 6
V 10 sekundah do hitrega prenosa HD filmov. WiFi 6 1024-QAM izboljša natančnost kodiranja z 25%, medtem ko izboljšana simbolna hitrost poveča hitrost prenosa podatkov za 11 %. Uživajte v širši pasovni širini med pretakanjem vsebine na več napravah.

Povežite se več, ostanite hitri
Uživajte v nemotenem igranju iger, pretakanju videoposnetkov in virih v živo hkrati. OFDMA krepi vaš WiFi tako, da omogoča več odjemalcem, da souporabljajo en pas hkrati, kar zmanjša zakasnitev in tresenje.



Celotna WiFi pokritost skozi vaš dom
4? visoko zmogljive zunanje antene povečajo signale WiFi po vsem vašem domu. Tehnologija oblikovanja žarka zazna naprave in koncentrira moč brezžičnega signala proti njim, zlasti za tiste na prej težko dostopnih območjih.



TP-Link OneMesh

Archer AX23 podpira simulacijo OneMesh, ki ustvari področje, da zakrije celoten dom in vas priskrbi nezaželjenih izgub signala med prehodom iz enega v drugega.

 

WPA3-Naslednja raven kibernetske varnosti
Najnovejši varnostni protokol WiFi, WPA3, prinaša nove zmogljivosti za izboljšanje kibernetske varnosti v osebnih omrežjih. Varnejše šifriranje pri varnosti gesla WiFi in izboljšana zaščita pred napadi z grobo silo skupaj ščitita vaš domači WiFi.


Univerzalna podpora za ISP
Archer AX23 deluje z vsemi evropskimi ponudniki internetnih storitev, tako da podpira večino metod preverjanja pristnosti, vključno s priljubljenimi metodami L2TP in PPTP v vaši regiji.

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!