Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Tipkovnica Logitech G513 (920-008934),...

Tipkovnica Logitech G513 (920-008934), mehanska, RGB - GX modra

Logitech
KB201
odprema čez 1-2 dni
180,90 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

Logitech G513 Carbon je kakovostna in zmogljiva gaming tipkovnica z GX Blue Clicky mehanskimi stikali. Narejena je iz aluminij-magnezijeve zlitine, ki ji daje robustnost in eleganten izgled. Na voljo ima odstranljiv naslon za dlani, narejen iz spominske pene. Naslon poskrbi za dodatno udobje, je odporen na vlago in znoj in enostavno za vzdrževanje.

Z LIGHTSYNC RGB lahko vsako tipko posebej osvetlimo s kar 16,8 milijoni različnih barv, izbiramo med različnimi efekti ali pa izdelamo svoje animacije.

16.8 M programmable colors

Funkcijske tipke vam omogočajo nadzor glasnosti, predvajanje in začasno ustavitev predvajanja, preklop na način igre, spremembo svetlobnih učinkov ...

Sample LIGHTSYNC-immersed environment

Preklopite način igre s FN+F8. Dodatne tipke izklopite s pomočjo Logitech G HUB. Shranite RGB svetlobne profile v vgrajeni pomnilnik za uporabo v katerem koli sistemu. Za napredne nastavitve je potreben Logitech G HUB, ki je na voljo za prenos na logitech.com/downloads

Tipkovnica ima priloženo še 12 dodatnih gamerskih tipk, da lahko nadgradite ključne gaming tipke.

G513 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!