Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Slušalke Sennheiser HD 560S (509144)

Slušalke Sennheiser HD 560S (509144)

Sennheiser
SBS137
odprema čez 1-2 dni
157,10 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 
i.jpgNATANČEN ZVOK

HD 560S prinašajo izjemno natančen referenčni zvok, ki audiofilom omogoča A/B primerjavo ojačevalnikov, zvočnih kartic, formatov zapisa zvoka ipd. Celoten frekvenčni spekter je enakomerno zastopan. Magneta gonilnikov nudita visoko učinkovito moč, njun prefinjen sistem dušenja pa upravlja zračenje - ta kombinacija se odraža v bolj globokem basu in omilitvi popačenja zvoka.
i.jpgODPRTI TIP SLUŠALK

HD 560S imajo odprto zasnovo slušalk, kar zagotavlja naravno propagacijo zvočnih valov. Gonilnika, nameščena pod kotom s tehologijo E.A.R. (Ergonomic Acoustic Refinement), ustvarita optimalno trikotno postavitev poslušanja, kot jo najdemo v studiih s Hi-Fi zvočniki. Tako ni potrebe po zvočni izolaciji sobe, v kateri poslušamo, ampak iz HD 560S takoj slišimo nevtralen zvok, ki je neodvisen od prostora.
i.jpgVRHUNSKO UDOBJE

Čeprav so HD 560S glede zvoka narejene po vzoru priljubljenih HD 660S, pa je udobje bolj podobno ultra-lahkim HD 599. Izdelane so tako, da jih skoraj ne boste občutili na glavi. Ušesni blazinici iz velurja sta izjemno mehki, zahvaljujoč odprtim posodicam slušalk pa je poskrbljeno tudi za odlično zračenje. Ušesa tako ne bodo nikoli postala vroča.

Paket vsebuje

  • Slušalke Sennheiser HD 560S
  • Kabel s 6,3 mm konektorjem (3 m)
  • 6,3 mm v 3,5 mm adapter
  • Dokumentacija
Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!