Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Projektor Viewsonic LS610HDH

Projektor Viewsonic LS610HDH

Viewsonic
DP089
odprema čez 1-2 dni
1.141,90 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

VIEWSONIC LS610HDH 4000A 3000000:1 FHD LED poslovno izobraževalni projektor

  • Tretja generacija tehnologije LED za večjo trajnost
  • Brez vzdrževanja: Življenjska doba svetlobnega vira 30.000 ur in manjša poraba energije
    4.000 ANSI lumnov zagotavlja jasne slike v vsakem okolju
  • Ločljivost 1080p Full HD s podporo HDR/HLG za jasno predstavitev vaših zamisli
  • Enostavna uporaba: takojšen vklop/izklop, tipkovnica H/V in nadzor LAN

LS610HDH je ViewSonicov projektor visoke svetilnosti 1080p brez žarnice za podjetja in izobraževanje. LS610HDH uporablja vodilno LED-tehnologijo tretje generacije, zato zagotavlja 4 000 ANSI lumnov, hkrati pa odpravlja uporabo strupenega živega srebra, zmanjšuje stroške in napor pri pogostem menjavanju sijalk ter znižuje skupne stroške lastništva. Svetlobni vir brez sijalke zagotavlja večjo trajnost za bolj zeleno okolje, hkrati pa zagotavlja širši barvni razpon za jasne in živahne slike. Projektor se ponaša z ločljivostjo Full HD 1080p s podporo HDR/HLG in zagotavlja sijočo jasnost, ki vam pomaga predstaviti svoje najboljše dosežke v sejni sobi, učilnici ali katerem koli drugem okolju. Ta projektor ima tudi funkcijo takojšnjega vklopa in izklopa za učinkovito uporabo. LS610HDH s funkcijo H/V trapezo, nastavitvijo slike v 4 vogalih in kotom nagiba 360 omogoča tudi prilagodljivo nastavitev. Poleg tega celovit nadzor LAN omogoča upravljanje več naprav in je združljiv z napravami Crestron, AMX, Extron, PJ Link, ATEN in ViewSonicovim vControllerjem.

Tehnologija LED tretje generacije za večjo trajnost
LS610HDH s tehnologijo LED tretje generacije uporabnike osvobaja pogoste zamenjave sijalk in strupenega živega srebra. Projektor, ki ponuja stalno impresivno svetlost 30 000 ur, prihrani čas, delovno silo in denar za vzdrževanje, hkrati pa zagotavlja bolj zeleno in trajnostno prihodnost.

Več prihranka z napredno tehnologijo LED
Projektor LED s tehnologijo ams OSRAM Ostar Projection Power LED je varčen in stroškovno učinkovit, saj porabi manj energije kot konkurenčni projektorji z žarnicami.
Manjša poraba energije.

 

Povečana svetlost za poslovna/izobraževalna okolja
Zahvaljujoč najnovejši tehnologiji LED je LS610HDH dosegel velik preboj v svetlosti, in sicer 4.000 ANSI lumnov.Z izjemno visokim kontrastnim razmerjem 3.000.000:1 projektor zagotavlja jasne in podrobne slike v zatemnjenih ali osvetljenih okoljih.

Izpostavite svoje najboljše z živahnimi barvami
Na vsako občinstvo naredite vtis z ekskluzivno barvno tehnologijo ViewSonic, ki pokriva široko barvno paleto in izboljša vašo predstavitev z resnično barvno izkušnjo.

Jasno predstavite svoje zamisli s 1080p Full HD
LS610HDH zagotavlja jasne visokokakovostne slike v ločljivosti 1080p s podporo za HDR in HLG za tekoče predstavitve in zanimivo sodelovanje.

           

Prilagajanje slik brez težav
Vodoravna in navpična korekcija trapeza ter 4 funkcije prilagajanja vogalov odpravljajo ukrivljene ali popačene slike, da je slika vedno popolnoma sorazmerna.
H/V trapezni kot, prilagoditev 4 kotov

Centraliziran nadzor za učinkovito upravljanje
LS610HDH je združljiv s sistemi Crestron, AMX, PJ Link, ATEN in Extron ter je opremljen z ViewSonic vControllerjem, orodjem za upravljanje omrežja, ki je enostavno za uporabo.
Celovit nadzor LAN

Enostavnejši način posodabljanja programske opreme za projektorje
Izpustite obiske servisnega centra in posodobite programsko opremo preprosto prek kabelske povezave USB s prenosnim računalnikom.

*Najnovejšo posodobitev programske opreme projektorja najdete v razdelku za prenos na dnu strani, ko je na voljo.

Napajanje USB tipa A
Vgrajeni izhod USB 5 V/1,5 A priročno napaja brezžične ključe HDMI in tako odpravlja potrebo po ločenih napajalnikih pri pretakanju večpredstavnostnih vsebin.

Neprekinjeno delovanje 24 ur na dan, 7 dni v tednu, 7 dni v tednu
Napredna zasnova hlajenja omogoča delovanje 24 ur na dan, 7 dni v tednu brez poslabšanja kakovosti slike ali delovne zmogljivosti, zato je projektor idealen za aplikacije, ki zahtevajo neprekinjeno uporabo.

Zatesnjen optični motor z zaščito IP5X
Ohranite kristalno čisto kakovost slike in dolgo življenjsko dobo izdelka z naprednim zatesnjenim optičnim motorjem, ki preprečuje vdor prahu in vpliva na toplotni sistem.
IP5X

 

 

 

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!