Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Hladilnik Arctic Freezer i35 (ACFRE00094A)

Hladilnik Arctic Freezer i35 (ACFRE00094A)

ARCTIC
HLA421
odprema čez 1-2 dni
31,50 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

Združljiv z LGA1700
Freezer i35 je že združljiv z Intelovimi procesorji Alder Lake LGA 1700. Čeprav se je podnožje v primerjavi s predhodnikom povečalo, žarišče ostaja osrediščeno na območju matice CPU. Toplotne cevi Direct Touch zamrzovalnika i35 popolnoma pokrivajo to območje.

Kompaktna zmogljivost in sodoben dizajn
Optimizirana zmogljivost se združuje s sodobnim črnim dizajnom in tihim delovanjem. Hladilnik procesorja z enim stolpom s svojimi štirimi zamaknjenimi toplotnimi cevmi omogoča hiter prenos toplote v hladilno telo, kjer jo je mogoče učinkovito odvajati s 120 mm ventilatorjem.

Vrhunska termalna pasta
Hladilniku i35 je priložena 0,8 g brizga novega MX-5. ARCTIC-ova termalna pasta Ultimate Performance omogoča posebno tanko debelino sloja zaradi svoje nizke viskoznosti in velikosti delcev ter znatno zmanjša nabiranje toplote med razpršilnikom toplote CPU in hladilnikom. Hkrati pa ni niti prevoden niti kapacitiven in je zato popolnoma varen za uporabo, tudi za začetnike.

Ventilator, optimiziran za hladilnike
Ventilator, nameščen v hladilniku i35, izkorišča vse prednosti P-ventilatorjev. Z motorjem z nizkimi vibracijami, ki varčuje z energijo in hidrodinamičnim drsnim ležajem, združujejo tiho in učinkovito delovanje. Kljub visoki gostoti reber ventilator zagotavlja visok statični tlak s svojim usmerjenim pretokom zraka in je zato idealen za uporabo na radiatorjih in hladilnih odvodih. Hitrost ventilatorja je mogoče dinamično nadzorovati preko PWM in jo tako optimalno prilagoditi kateremu koli scenariju.

Enostavna namestitev
Freezer i35 je različica namestitve, specifična za podnožja Intel Socket LGA 1700, 1200 in 115x. S tem zmanjšamo nepotreben montažni material in dodatno poenostavimo namestitev. ARCTIC uporablja izboljšan in poenostavljen sistem pritrditve z vzmetnimi vijaki za zamrzovalnik i35. S tem dosežemo optimalen kontaktni tlak in enakomerno porazdelitev toplotne mase. Zaradi svoje kompaktne zasnove omogoča neomejeno združljivost z RAM-om, ko je nameščen.

Kakovost, na katero se lahko zanesete
Da bi zagotovili dolgo življenjsko dobo naših izdelkov, izvajamo dolgotrajne teste v različnih, včasih zelo neugodnih pogojih. Na ta način se naučimo, kako lahko trajno izboljšamo naše izdelke za naše stranke. Poleg tega nam odlični rezultati dolgotrajnega testiranja dajejo zagotovilo, da naši izdelki niso izjemni le po kakovosti, ampak tudi po trajnosti. To je gotovost, ki jo z veseljem prenašamo na naše stranke.

ZA PODNOŽJE:
INTEL: 1700, 1200, 115X

DIMENZIJE: 91 x 133 x 158,5mm ; dimenzije ventilatorja 120mm

HITROST VRTENJA: 200 - 1800 rpm (PWM kontrola)

PRIKLOP: 4 pin PWM 0.12 A

MATERIAL: Visoko kakovostna 0,4mm aluminijeva rebra

TEŽA: 734g

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!