Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Procesor AMD Ryzen 3 4100 (3.8/4.0GHz, 4MB,...

Procesor AMD Ryzen 3 4100 (3.8/4.0GHz, 4MB, 65W, AM4) Wraith Stealth hladilnik

AMD
CP135
odprema čez 1-2 dni
78,00 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

AMD Ryzen 3-4100
Okrepite svojo računalniško izkušnjo s štirijedrnim procesorjem AMD Ryzen 3 4100 3,8 GHz AM4, ki ima štiri jedra in osem niti za gladko nalaganje in večopravilno zahtevne aplikacije. Ta procesor 4. generacije, zasnovan za matične plošče z vtičnico AM4 in s 7nm arhitekturo Zen 2, je zasnovan tako, da zagotavlja energetsko učinkovito delovanje za sisteme in strežnike začetne ravni. Z osnovno taktno hitrostjo 3,8 GHz in največjo hitrostjo povečanja 4 GHz poleg 4 MB predpomnilnika L3 je Ryzen 3 4100 zgrajen tako, da zagotavlja moč, potrebno za obvladovanje nalog, ki segajo od ustvarjanja vsebine do impresivnih izkušenj pri igranju iger. Zmogljivost lahko še povečate z overclockingom tega odklenjenega procesorja. Druge funkcije vključujejo podporo za tehnologijo PCIe Gen 3 in 3200 MHz DDR4 RAM. Ta procesor ima 65 W TDP (Thermal Design Power) in vključuje hladilno rešitev Wraith Stealth. Upoštevajte, da nima vgrajenega GPU-ja, zato je potrebna namenska grafična kartica.

Tehnologija AMD StoreMI
Tehnologija AMD StoreMI pomaga izboljšati čas nalaganja in splošno zmogljivost sistema z združevanjem pogonov SSD in mehanskih trdih diskov v en sam hibridni pogon za shranjevanje. Pogosto uporabljene datoteke in programi so predpomnjeni na hitrem SSD-ju, medtem ko so druge datoteke shranjene na trdem disku visoke zmogljivosti.


AMD Ryzen VR Ready Premium
Procesorji Ryzen VR Ready Premium so zasnovani tako, da izpolnjujejo ali presegajo priporočene specifikacije najboljših proizvajalcev HMD, vključno z Oculus Rift, HTC Vive in Windows Mixed Reality za nemoteno delovanje.

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!