Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Port replikator Baseus B00052801811-02

Port replikator Baseus B00052801811-02

BASEUS
AC622
odprema čez 1-2 dni
30,90 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 
Baseus CAHUB-CT0G multifunkcijski 11v1 hub
Ali vaš prenosnik nima dovolj vrat? Vas zanima povečanje njegovih zmogljivosti? Lažje je, kot si morda mislite! Baseusovo multifunkcijsko zvezdišče 11 v 1 je opremljeno s 3 USB 3.0, 1 USB-C, 2 HDMI, 1 VGA, 1 ethernet in 1 3,5 mm avdio vhodom. Ima tudi reže za SD in TF kartice. Podpira visoke hitrosti prenosa datotek do 5 Gbps in lahko prikaže do 4K video. Podpira tudi hitro polnjenje PD 100 W na vratih USB-C. Odlikujeta ga tudi neverjetno učinkovito odvajanje toplote in široka kompatibilnost. Ugotovili boste, da se splača uporabiti ena vrata na vašem računalniku, da jih v zameno dobite kar 11!

Hitro polnjenje vaših naprav
Uživajte v hitrem polnjenju tudi več vaših naprav hkrati. Hub podpira protokola PD in BC1.2 - kaj to pomeni v praksi? Z njegovo pomočjo boste v trenutku napolnili svoj prenosni računalnik z močjo do 100 W - ni vam več treba skrbeti, da nenadoma ne bo več deloval. Hkrati lahko na napajanje priključite tudi telefon ali tablico. Z Baseusom bo vsa oprema, ki jo potrebujete, vedno pripravljena za uporabo!

Prikažite sliko iz prenosnika na do 3 dodatnih zaslonih
Radi gledate filme na velikem platnu? Ali pogosto predavate ali predstavljate? Večnamensko vozlišče Baseus vam bo zagotovo prišlo prav! Izdelek je opremljen z 2 priključkoma HDMI in 1 priključkom VGA. To vam omogoča prikazovanje na kar 3 dodatnih zaslonih. Podvojite slike v vseh svojih napravah ali prikažite diapozitive ali posnetke na 3 zaslonih, medtem ko delate zapiske, spreminjate nastavitve ali delate na prenosniku. Prav tako lahko na primer izbrišete enega od 4 zaslonov v uporabi. Možnosti je res ogromno!

Uživajte v odlični kakovosti slike
Zakaj je še središče Baseus tako dobro za ogled filma ali organizacijo konference? Vrata HDMI vam omogočajo prikaz odlične kakovosti slike 4K/30 Hz, tako da lahko uživate v osupljivem bogastvu podrobnosti in jasnih, naravnih barvah. Priročno si oglejte naslednjo epizodo svoje najljubše serije na velikem platnu ali pokažite občinstvu zanimivo predstavitev, polno zanimivih, a jasnih diapozitivov.

Prenesite datoteke v trenutku
Ali pogosto prenašate datoteke med napravami? Se vam ne nasmiha predolgo čakanje na prenos podatkov? Baseus vam bo pomagal rešiti podobne težave! Vrata USB 3.0 omogočajo prenos fotografij, videoposnetkov ali dokumentov s hitrostjo do 5 Gbps. Zdaj bodo tudi največje datoteke v trenutku našle svoj cilj!

Priročna uporaba kartic SD in TF
To še ni konec vaših možnosti za shranjevanje in prenos datotek. Hub je opremljen z 2 režama za pomnilniške kartice - SD in TF. Njihova največja podprta zmogljivost sega do 2 TB, kar vam daje dovolj prostora za shranjevanje vseh podatkov, ki jih potrebujete. Želijo več? Naprava omogoča prenos datotek med pomnilniško kartico in računalnikom s hitrostjo do 60 MB/s. To olajša organiziranje vaših fotografij ali videoposnetkov in vam prihrani čas!


Zagotovite si hiter dostop do interneta
Radi igrate spletne igre? Gledanje YouTube videoposnetkov je za vas popolna zabava? Ali morda le pogosto potrebujete dostop do interneta v službi? Tudi Baseus hub vam bo v takih situacijah prišel prav! Vrata Ethernet podpirajo hitrosti prenosa podatkov do 1000/100/10 Mbps, tako da lahko uživate v tekoči, hitri in stabilni povezavi.

Izkoristite ves potencial svojega telefona
Imate telefon, ki podpira funkcijo OTG? Za vas imamo odlično novico! Hub je združljiv s podobnimi napravami in vam omogoča znatno povečanje njihovih zmogljivosti. Z njegovo pomočjo lahko na primer prikažete sliko iz pametnega telefona na velikem zaslonu in udobno gledate HD filme. Želite prenašati datoteke med telefonom in pogonom USB? Brez problema! Preprosto povežite naprave s središčem in kopirajte vse podatke, ki jih potrebujete.

Združljivo z vašimi napravami
Vas skrbijo morebitne težave z združljivostjo? ne bodi! Središče odlično deluje z operacijskimi sistemi Windows, macOS, iPadOS in drugimi. Upravlja z večino naprav, opremljenih z USB-C, priljubljenih znamk, kot so Apple, HP, Lenovo, Acer, Razer, Samsung, Huawei in Honor. Prav tako vam ni treba skrbeti za zapleteno konfiguracijo. S sistemom Plug&Play morate samo priključiti zvezdišče - poslovite se od nameščanja dodatnih gonilnikov!

Dodatne ugodnosti za vas
Izdelek je zasnovan tako, da zadovolji tudi najrazličnejše potrebe uporabnikov. Pritegne pozornost z elegantnim, modernim dizajnom, oranžni detajli pa mu dajejo izviren značaj. Podatke o stanju naprave vam bo posredoval modri indikator. Ohišje, izdelano iz aluminijeve zlitine, je izjemno vzdržljivo in odporno na obrabo, hkrati pa zagotavlja učinkovito odvajanje toplote. Dodatna 3,5 mm avdio vrata vam omogočajo priključitev slušalk ali zvočnikov, kar zagotavlja osupljivo kakovost zvoka brez izgub. Še več, pesto je lahko in dovolj prenosljivo, da ga lahko vedno nosite s seboj!

Vključeno:
HUB 11v1 s kablom USB-C

Specifikacija:
Proizvajalec: Baseus
Ime: Metal Glam Series 11-v-1 večnamenska priklopna postaja Type-C HUB
Model: CAHUB-CT0G
Mere: 48 x 162 x 17 mm
Dolžina kabla: 180 mm
Material: Aluminijeve zlitine
Uporabljene tehnologije: Peskanje, eloksiranje
Barva: siva
Vhod: USB-C
Izhodi:
PD 5V/9V/14,5V/20V 5A (maks.)
HDMI Podpira 4K pri 30 Hz HD zaslon (največ).
VGA prenos Podpira 1920x1080p pri 60 Hz (največ).
USB 3.0 Podpira 5 Gbps (največ), nazaj združljiv z USB 2.0
Omrežna vrata RJ45 Podpira 10 Mbps, 100 Mbps, 1000 Mbps
Vrata SD/TF Podpira hkratno branje in zapisovanje podatkov kartice SD 2.0
3,5 mm avdio priključek Ameriški standard (CTIA)
Podprti sistemi MacOS, iPadOS, Windows

Tok v stanju pripravljenosti
Napetost: 5-20 V

Teža: 127 g (±5 g)
Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!