Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Nahrbtnik za prenosnik Everki Titan, do 18.4", črn

Nahrbtnik za prenosnik Everki Titan, do 18.4", črn

EVERKI
AC193
odprema čez 1-2 dni
135,10 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

EVERKI Titan nahrbtnik za prenosnik, kjer se stikata funkcionalnost in oblika. Nahrbtnik je bil oblikovan, da lahko vanj shranite vse, kar potrebujete in je hkrati dovolj intuitiven da najdete stvari tam, kjer jih prič akujete. Od nahrbtnika lahko pričakujete velike predale in funkcionalnost, vendar ne želite kompromisa glede oblike. Titan je prostoren, a hkrati stilski in mehak, v črni zunanjosti in oranžni notranjosti.

Titan Backpack

Velik prostor za prenosnik je dovolj prostoren za prenosnike z velikostjo zaslona do 18,4''. V glavnem, predeljenem delu najdete dovolj prostora, da lahko ločite polnilce in napajalnike od občutljivih dokumentov. Na voljo je ločen predal za tablico, spredaj pa lahko shranite poslovne vizitke, svinčnike, kalkulator in druge dodatke. V višini ramen je dodaten prostor za predvajalnik, tako da bo vaš kabel dovolj dolg, da boste lahko poslušali glasbo med hojo z nahrbtnikom na ramah.

Checkpoint Friendly

Checkpoint friendly
Varnostno preverjanje na letališčih nam lahko vzame precej časa, zato se nahrbtnik odpre za 180 stopinj. To vam omogoča, da naprav ni potrebno jemati iz nahrbrnika, vendar ga le odprete za 180 stopinj in položite na tekoči trak za preverjanje. Če morate odstraniti prenosni računalnik, ga lahko vzamete brskanja po nahrbtniku ali odstranjevanja drugih vsebin. Enostavno in hitro!

5-točkovna porazdelitve teže
Ko je vaš nahrbtnik v celoti napolnjen, lahko postane težak, zato vam Everki nudi sistem 5-točkovne porazdelitve za ergonomsko porazdelitev teže in zmanjšanje napetosti mišic. Mehko obložena nastavljiva ramenska trakova, dva hitro nastavljiva spodnja trakova in prečni pašček čez prsi vam omogočajo popoln nadzor. Prečni pašček za razdeljevanje telesne teže tudi razbremeni težo z vaših ramen in jo prenese naprej, kar vam daje večjo uravnoteženost. Tudi zadnja stran nahrbtnika je oblazinjena, ima mrežastno oblogo in globoke zračne kanale, ki zagotavljajo maksimalno kroženje zraka.

Vaša oprema je dragocena, zato smo dodali več plasti podložene zaščite, varnostni trak, ki bo napravo ohranil na mestu, in super mehko podlogo, ki zagotavlja, da je vaš prenosnik varen tudi med potovanjem. Notranjost žepa za tablice je obložena in ustrezno dimenzionirana za iPad, Kindle ali druge tablične računalnike, da se zmanjša možnost poškodb zaradi drsenja. Titan nahrbtnik je prav tako opremljen z vodoodporno prevleko za zaščito vaše opreme pred vremenskimi vplivi. Velike kovinske zadrge so opremljene z luknjami za zaklepanje.

Titan Backpack

Priložen je tudi etui za dodatke kot so polnilci, miške, adapterji ...

Vse EVERKI torbe in nahrbtniki imajo notranjost v oranžni barvi. Zaradi večjega barvnega kontrasta nikoli ne boste pozabili zapreti zadrge, hkrati pa boste tudi lažje našli kakšno malenkost v nahrbtniku. Everki uporablja izredno vzdržljive zadrge z velikimi kovinskimi vleki.

Titan Backpack  Titan Backpack

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!