Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Gungrave G.O.R.E. - Day One Edition...

Gungrave G.O.R.E. - Day One Edition (Playstation 5)

Prime Matter
PS5296
odprema čez 1-2 dni
59,99 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 
Gungrave G.O.R.E je elegantna tretjeosebna akcijska strelska igra v kateri prevzamete vlogo Gravea, revolveraša vstajenja in hudobnega antiheroja vaših sanj, ki v krvavem baletu krogel pokosi na tone sovražnikov.

V bližnji prihodnosti se ponovno pojavi "the Seed", nevarna nezemeljska droga, ki se razširi po vsem svetu. Vi ste "Grave", nekdanji mafijski morilec, ubit, oživljen in spremenjen v enoosebno vojsko, Orožnik vstajenja brez čustev, vendar obseden z mislijo, da izkoreninite "the Seed" in zaščitite svojo posvojeno hčerko Mike.

Pripravite se na epsko iskanje po jugovzhodni Aziji in maščevanje.

Vsebina izdaje Day One Edition:
Death Ronin Grave and O.D. Grave

Značilnosti:
G.O.R.E.
Kot naslovni Gunslinger of Resurrection postanete hudobni antiheroj svojih sanj, ultimativni stroj za ubijanje, ki brez milosti brutalno uničuje sovražnike. Grave se ne more skriti ali umakniti, temveč gre vedno le s polno paro naprej, po možnosti naravnost skozi sovražnike.

S kata pištolami se lotite sovražnikov s stilom
Stilsko tretjeosebno streljanje se sreča z borilnimi veščinami, kar ustvarja gladko tekočo akcijo, ko v krvavem baletu krogel uničujete svoje sovražnike.

Naj bo maščevanje
Pripravite se na divjo vožnjo, epsko in čustveno zgodbo o maščevanju, ljubezni in zvestobi.

Uživajte v pokrajini
Podajte se na epsko pustolovščino po jugovzhodni Aziji, ki temelji na resničnih lokacijah s temačnim, futurističnim pridihom.
Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!