Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Arcadeggedon (Playstation 5)

Arcadeggedon (Playstation 5)

Nighthawk Interactive
PS5123
odprema čez 1-2 dni
14,99 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 
Arcadegeddon je kooperativna večigralska izkušnja, ki ponuja mešanico izkušenj PVE in PVP ter omogoča različne hitrosti igranja. Med igranjem lahko sprejmete dodatne izzive lokalnih "tolp", ki se zadržujejo v Gilly's Arcade. Ti izzivi vam bodo prinesli veliko več kot le priznanje. Ko govorimo o ugledu ulice, si zaslužite mesto na lestvici. V tej nenehno razvijajoči se večigralski strelski igri lahko z največ tremi prijatelji raziskujete več biomov, mini iger, iščete skrite skrinje ter premagujete številne vrste sovražnikov in šefe.

Gilly, lastnik lokalnega igralnega salona, poskuša rešiti svoj posel pred brezoblično megakorporacijo. V ta namen vzame vse najboljše arkadne igre in jih poveže v super igro, žal pa mega korporacija Fun Fun Co. v igro vdre in vanjo vnese virus. S prijatelji morate rešiti igro in zadnjo domačo igralnico.
Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!