Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

The Outbound Ghost (Playstation 4)

The Outbound Ghost (Playstation 4)

PS4537
odprema čez 1-2 dni
29,99 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 
V The Outbound Ghost svetu so duhovi utelešenje obžalovanja. Večina ljudi po smrti odide v posmrtno življenje, a tisti, ki so bili nesrečni v prejšnjih življenjih, postanejo duhovi in so prisiljeni strašiti na Zemlji, dokler ne popravijo svojih napak. Seveda to ni vedno mogoče, saj je to kot duh težje kot kot pri človeku. Vendar nekaterim to uspe in lahko preostanek svoje smrti preživijo v posmrtnem življenju. V igri The Outbound Ghost je vaša naloga pomagati drugim, da popravijo ali se sprijaznijo s svojimi preteklimi življenji in tako uživajo v užitkih večne blaženosti. To morate doseči tudi sami, vendar ni tako lahko popraviti napak preteklega življenja, če se jih sploh ne spomnite.

Značilnosti:
Barviti liki: Na poti spoznajte simpatično druščino strašil, ki ima vsaka svojo zgodbo, ki jo morate razvozlati

Bojna srečanja: Odklenite figure svoje pretekle osebnosti, kot so obžalovanje, dobrohotnost in ljubosumje, in jih uporabite kot člane stranke v poteznih bitkah

Sistem značk: Materiale, pridobljene z zmago v bojnih srečanjih, spremenite v značke, ki jih lahko opremite z različnimi učinki in povečanjem statistik.

Svet v 2,5D: Prikupni papirnati liki živijo v svetu z globino in podrobnostmi, kar ustvarja izrazito privlačen vizualni slog.
Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!