Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

New Joe&mac: Caveman Ninja-limited Edition...

New Joe&mac: Caveman Ninja-limited Edition (Playstation 4)

Microids
PS4527
odprema čez 1-2 dni
39,99 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 
Dobrodošli v prazgodovinski džungli!

Odpravite se nazaj v daljno preteklost, ko je bil "rock & roll" le kamen, "hitra hrana" pa večerja, ki je nisi mogel ujeti.

Dva jamska frajerja po imenu Joe & Mac živita v mirni in kul vasi. Kul je bilo, dokler ni lažna banda neandertalcev pograbila vseh žensk v vasi.

Zdaj morata Joe & Mac rešiti vse in se boriti proti smrtonosnim dinozavrom in mesojedim rastlinam v tej nori in barviti akcijski platformi iz jurskih časov s popolnoma prenovljeno grafiko! Različica HD te slavne arkadne igre je še vedno zabavna in domiselna, a tudi daljša, boljša, hitrejša in močnejša...

Čisto nova zasnova: doživite popolno in zvesto predelavo originalne arkadne igre z novo grafiko, novimi zvoki in boljšim upravljanjem za izkušnjo brez primere.

Značilnosti:
Vsi novi načini: na meniju sta 2 načina, arkadni način (remake) in razširjeni način, ki vam bo omogočil daljšo igralno izkušnjo.

Potovanje s prijateljem: en predzgodovinski frajer morda ne bo dovolj, prosite prijatelja, naj igra z vami, da si boste delili močnejšo pustolovščino.

Vse nove funkcije v novih načinih: način za usposabljanje, način za napad na šefa, način za napad na rezultat in, če želite igrati hitreje kot kdaj koli prej, način za hitro vožnjo!

VSE te funkcije sestavljajo zabavno, barvito in domiselno igro, ki je polna izzivov in vsebine!

Izdaja T-Rex vključuje osnovno igro, 2 lista nalepk, 3D obesek za ključe in nekaj trgovalnih kartic!
Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!