Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Them’s Fightin’ Herds (Playstation 4)

Them’s Fightin’ Herds (Playstation 4)

Maximum Games
PS4399
odprema čez 1-2 dni
24,99 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 
Čudovite živali, resni spopadi

Najbolj divja štirinožna borilna igra se začne izvajati fizično! Priljubljena 2D borilna igra Them's Fightin' Herds prinaša neprekinjen ljubek kaos na domače konzole s povsem novo fizično izdajo. Ta bogata borilna igra z liki, ki jih je oblikovala priznana producentka risank Lauren Faust, ponuja edinstveno bojno mehaniko, čudovite prizorišča in osupljive animacije.

Spoznajte veščine med igranjem epizodnega načina zgodbe, polnega zahtevnih bojev s šefi, nato pa svoje spretnosti prenesite na splet in se z mrežno kodo GGPO rollback spopadite z drugimi igralci z vsega sveta!

Značilnosti:
Izboljšani boji - mehanika bojevanja s 4 gumbi, čarobni sistem, izboljšan super napad in razpad žongliranja za preprečevanje neskončnih kombinacij.

Način zgodbe - epizodična pustolovščina, polna raziskovanja, bojnih izzivov, mini iger in bojev z šefi!

Lokalni dvoboji in spletno ujemanje - Z zmogljivo mrežno kodo GGPO, ki omogoča povratno vračanje, se z nasprotniki spopadajte brez povezave ali pa po vsem svetu.

Učni in vadbeni načini - Naučite se z vodenimi učnimi navodili, vadite komba v podatkovno bogati vadbeni sobi, preizkusite svoje spretnosti z vnaprej pripravljenimi preizkusi komba ali ustvarite svojega in ga delite s prijatelji.

Sistem ponovnega predvajanja - snemajte svoje tekme in nato preglejte vsako podrobnost kader za kadrom!

Pixel Lobby - Raziščite vizualni lobby od zgoraj navzdol in spoznajte druge igralce. Prilagodite svoj avatar z uporabo virov, zbranih v skritih solnih rudnikih, minigri, v kateri se igralci spopadajo z valovi plenilcev NPC... in drug z drugim!

Dinamični glasbeni sistem - Rockin' bojna glasba se prilagaja likom, da se vsaka tekma zdi kot spopad prvakov.

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!