Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

TT Isle Of Man: Ride On The Edge 3 (PC)

TT Isle Of Man: Ride On The Edge 3 (PC)

PCG008
odprema čez 1-2 dni
39,99 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 
Isle of Man Tourist Trophy je najbolj epska, najbolj nevarna in najbolj spektakularna dirka na svetu. Dirka je dolga več kot 60 km po cestah otoka Man, vključuje 264 ovinkov in zahteva zmogljiva kolesa, posebej pripravljena za dirko. Kolesarji, ki na njej tekmujejo, trenirajo vse življenje, da bi lahko osvojili največje priznanje: naslov prvaka dirke TT na otoku Man.

Igra vključuje vso uradno vsebino najnovejše dirke TT (dirkači, motorji, ekipe, proga) za edinstveno in resnično doživetje. Potopljeni boste sredi dirke TT, kot da bi bili tam. Občutili boste vso strast in napetost, ki jo ta dirka ustvarja.

Ne glede na to ali tekmujete v razredu Supersport ali Superbike, lahko vozite na 32 različnih dirkališčih in več kot 200 km cest. Preprosto izberite enega od 38 uradnih dirkačev, ki so na voljo: 21 v razredu Superbike in 17 v razredu Supersport.

Igro odlikuje enostavno učenje in intuitivna vožnja z izjemno realistično in najsodobnejšo fiziko za popolno potopitev in kakovost simulacije. Številni profesionalni dirkači igro uporabljajo celo za trening in učenje dirkališča.

Glavna novost v tej izdaji je odprt svet, s katerim se lahko prosto vozite po cestah otoka Man in poiščete različne igralne načine ter številne izzive:

  • Hitra dirka
  • Karierni način
  • Spletno večigralstvo
  • Tedenske in mesečne dirke
Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!