Možnost izvedbe plačil po povzetju, predračunu, s kartico, kripto

Brezplačna dostava nad 70€ po vsej Sloveniji!

Hitra dobava, z možnostjo vračila!

Z vami že več kot 15 let!

Osnovna plošča Asus Strix X670E-A...

Osnovna plošča Asus Strix X670E-A (90MB1BM0-M0EAY0)

Asus
OP060
odprema čez 1-2 dni
412,90 €
Z DDV



Dobite drugje enak izdelek ceneje? Potrudili se bomo, da vam izenačimo ceno.

Pošljite mail na zlatko@pointer-it.si

 

ASUS ROG STRIX X670E-A AM5 ATX DDR5 RGB gaming matična plošča

Nepopustljivo napajanje in robustno toplotno upravljanje tvorita neizbrisna načela njegove vere. Hiperhitra povezljivost, celovita podpora za PCIE 5.0 in DDR5 ter osvetlitev, ki dodajajo močne plasti personalizacije zgradbe. Piko na i pa dodajo ekskluzivni pripomočki in kontrolniki za overclocking, ki vam omogočajo edinstveno prilagajanje zmogljivosti procesorjev serije Ryzen 7000. Definirajte svojo zgradbo AM5 z ROG STRIX X670E-A.

HLAJENJE
Ogromni hladilniki so bili strateško vklesani, da nudijo ogromen toplotni prostor za VRM, medtem ko si oba nabora čipov delita veliko osrednjo ploščo za široko razpršitev. Vrzeli zapolnjujejo reže M.2 z velikimi razpršilniki toplote, ki omogočajo nameščenim pogonom, da brez skrbi preživijo intenzivne prenose PCIe 5.0.

  • Hladilna inovacija
    VRM hladilnik in toplotna cev
    Dva hladilnika VRM sta povezana s toplotno cevjo, da zagotovita veliko površino in maso za obvladovanje toplote, ki jo ustvari napajalni niz.
  • Trojni hladilnik M.2
    Hladilna telesa M.2 ohranjajo M.2 SSD pri optimalni delovni temperaturi za dosledno delovanje in zanesljivost.
  • Pasivni hladilnik za Chipset
    Namensko hladilno telo nabora čipov odvaja toploto, da vzdržuje optimalne delovne temperature.
  • Visoko prevodne toplotne blazinice
    Med napajalnimi stopnjami in hladilnikom je uporabljena visokokakovostna toplotna blazinica, ki pomaga izboljšati prenos toplote in zmanjšati delovne temperature VRM. Za prihodnje vzdrževanje je v škatli izdelka priložena rezervna termalna podloga.
  • M.2 zadnja plošča
    Najvišja reža M.2 ima blok hrbtne plošče, ki zagotavlja, da nameščen visoko zmogljiv pogon zagotavlja vrhunsko zmogljivost, tudi ko je pretok zraka omejen.

Popolna zatopitev v igranje

Matična plošča ROG STRIX X670E-A ima z hladilnikom V/I naprav nameščeno AURA sync tehnologijo. Poleg tega pa vsebuje 3x 3-pin naslovljive prikljućke 2.gen RGB ter 1x 4-pin priključek  AURA RGB.


Matična plošča ima vgrajen zvočni sistem ALC4080 CODEC + Savitech SV3H712 AMP, ki ponuja:

  • 120 dB SNR stereo predvajalni izhod
  • Snemalni vhod 113 dB SNR
  • Pozlačeni avdio priključki

SONIC STUDIO III + SONIC STUDIO VIRTUALNI MEŠALNIK + SONIC SUITE COMPANION
SONIČNI RADAR III
DTS SOUND NEVEZANO
Two-Way AI funkcija zvoka okolice

DELOVANJE
Utrujajoče zahteve najmočnejših procesorjev serije AMD Ryzen 7000 niso kos osemnajstim 110-stopenjskim napajalnim rešitvam ROG STRIX X670E-A.

Njegov ogromen prostor za glavo odpira neverjeten potencial overclockinga, podkrepljen s kombiniranim napadom edinstvenih ROG tehnologij in vrhunskih hitrosti DDR5, kar vključuje funkcije overclocking, powersolution ter memorijske funkcije.

V paketu z matično ploščo ROG STRIX X670E-A, se izkaže dodatna PCIe 5.0 M.2 kartica, ki omogoča dodatno shranjevanje podatkov z novimi lastnosti.

Poleg vseh tehnologij pa negre izpustiti tehnologijo WiFi 6E, ki vzema prednost z novimi sprektri in 6Ghz frekvenčnim razponom, ki ponuja do kar 7x 160 MHz kanale za neverjetno hitrost interneta.

Aura Sync
Matične plošče odlikujejo tudi vgrajena tehnologija ASUS Aura Sync, ki omogoča popoln nadzor osvetlitve RGB in različne prednastavitve za vdelane RGB LED diode ter svetlobne trakove, povezane z vgrajenimi RGB glavami. Poleg tega lahko vso razsvetljavo enostavno sinhronizirate z vedno večjim portfeljem strojne opreme ASUS, ki podpira Auro.

 

Ni komentarjev

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!